fredag 16 augusti 2013

Om det där med att klippa sig

PÅ MÅNDAG SKA det alltså ske. Något i den här stilen hade jag tänkt mig. Vad tror ni, blir det okej på en tant på 50+ ..?


9 kommentarer:

 1. Wow! Tror det skulle passa dej väldigt bra!

  Pipi

  SvaraRadera
 2. Säger som mamma, tror det skulle bli jättesnyggt! (dessutom ska man ha det man trivs bäst i, inte vad andra tycker man borde ha ;) )

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Det kommer säkert att klä dig perfekt! Jag klippte mitt hår vid 45, har aldrig ångrat mig en minut. Enda minuset är väl att man måste till frissan lite oftare än innan.
  Allra vänligaste fredaghälsningar från Lena, på väg till frissan :-)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Tror att det skulle passa källingen alldeles utmärkt!!
  Skulle kunna tänka mig en sån frisyr, men...jag har inte huvudform för det - har inget bakhuvud.
  Själv så tröttnade jag på att varje morgon först föna och sen böja till håret med värmetång, för att en timme senare se precis lika galen ut i håret som tidigare. Det är nämligen så att jag som tidigare hade många strån men otroligt tunna som babyhår ungefär, nu efter det jag blivit gråhårig, fortfarande har många - men dom är som tagel och gör precis som dom vill!!
  Alltså så fick min väninna/frissa klippa mig extremt kort i nacken och på sidorna och så fick det vara långt upptill. Sen permanentade hon det, fast inte så hårt utan det ser mer ut som självlockigt. Det blev helt underbart snyggt PÅ MIG - både gubben min och frissan gillade det trots att dom inte trodde på det innan - och vansinnigt lättskött. Jag bara fluffar upp det lite med fingrarna på morgonen.....

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Ett riktigt lyft!
  Lycka till-kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Du blir nog väldigt olik dej,jag känner dig bara med långt hår.Själv så har jag inte klippt mig nu på över ett år sätter upp det där bak.Du blir säkert fin.

  SvaraRadera
 7. De där ska vi fixa!Kommer att bli bra tror jag.
  Vi ses.....

  SvaraRadera
 8. Hår ja, ibland skulle jag kunna konvertera till annan tro, enbart för att ha en orsak att ständigt dölja hela skallen.Tunt babyhår är ingen källa til ständig glädje om man så säger.Lycka till hos frissan!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 9. Du kommer säkert att passa i kort hår, men huvudsaken är ändå att du har en frisyr som du trivs med. Kort hår är ju betydligt mera lättskött än långt. Ibland får jag för mig att jag ska spara ut håret men det slutar alltid med att jag blir halvt galen på hår som finns överallt, i ansiktet när det blåser och i duschsilen när man tvättat det. De senaste åren har jag haft så pass att det framtill täcker käkbenet och sen så kort som möjligt bak i nacken.
  Trivs du inte med kort får du väl låta det växa ut igen.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!