måndag 9 september 2013

???

KOLUMNBREDDERNA HÄR PÅ bloggen är plötsligt idag inte som de ska här hemma på min dator. Ser det knasigt ut även för er andra ..?

Edit kl. 15:18
Efter en del surfande på diskussionsforum står det klart: det är per­sonalen på Blogger som gjort något som strulat till det för halva uni­versum. Ni får m.a.o. finna er i att det ser mindre snyggt ut här just nu tills de får ändan ur vagnen och reverserar vad det nu är de gjort.

4 kommentarer:

 1. Skönt att det inte bara är en själv, som gör fel...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag tror dom grejar väldigt just nu. Jag har länge försökt justera typerna i min text men inte lyckats komma in på det som kallas Mall och Anpassa, så då mailade jag till blogger och fick svar! Dom bad om ursäkt, dom höll på att greja stod det i mailet, så kanske det är det du råkat ut för.
  Dock ser din blogg lika fin ut som alltid!
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Jo, som sagt upptäckte jag att det måste förhålla sig så när jag kollade lite på diskussionssidor. Programmeringsfolket hade tydligen varit inne och råddat något med CSS (cascading style sheets) och det var det som fick kolumner, objekt m.m. att sluta bete sig som de borde. Men de ska få ett plus i kanten ändå, för felet var åtgärdat redan vid middagstid igår!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!