torsdag 12 september 2013

F---ing Google!!

Dagens observation:

Tomatodling och vita handdukar
– ingen lyckad kombo.

Och ett tips från coachen: om någon haft problem med att inte kunna lägga upp nya inlägg på Blogspot idag, så kan jag berätta att man måste logga in via https://www.blogger.com för att få det att fungera.

På det hela taget tycker jag att det går riktigt uselt just nu att surfa med Chrome och på Blogger är det ännu sämre med farten. Först trod­de jag att det är min trötta, men nystädade och defragmenterade, dator som är orsaken. Men via snack på internationella dis­kus­sions­fo­rum har jag informerat mig om att det inte finns många användare idag som är glada på Chrome, dvs i slutändan Google Inc.

Shockwave Flash är också ett bekymmer, som gör att det hänger sig mest hela tiden. Bara så ni vet. Dagen har varit fylld av meddelanden som: ”Ett plugin-program (Shockwave Flash) har slutat fungera” och ”Följande sidor svarar inte, vill du avsluta eller vänta”. Alltså, vad f-n håller Google på med egentligen?! Jag har i alla fall just inaktiverat både Adobe Flash och Shockwave Flash, så nu tar det inte längre en vecka att uppdatera ett fönster, bara fem dagar ...

1 kommentar:

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!