fredag 8 november 2013

Arbetsskada

JA, JAG VET inte vad ni andra tycker, men själv är jag av åsikten att jag möjligtvis har stickat liite för mycket den senaste tiden:


Fast mer lär det ändå bli. Jag har nu fått en kopia av inläsningen av min egen bok, så här ska det lyssnas samtidigt som det stickas! Hu, så nervöst ... Men spännande, förstås.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Oj då! Jag kanske måste sluta innan jag får en virkskada. Funderade just på att göra några tomtar med mossgrön luva som omväxling. Men nu ska jag till Kupan och jobba under eftermiddagen. /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grönluvade tomtar låter som ett fräscht alternativ till det evigt julröda, så go for it! Men bara i den utsträckning att du inte drar på dig några fysiska men förstås ;o)

   Radera
 2. Ser ut som torrsprickor.Kul att få höra på sin egen bok å vad du kommer att tycka om det.Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, på sätt och vis är det torrsprickor. Men faktum är, att det är fingertoppen som blivit förhårdnad av det myckna stickandet. Det har sedan, i sin tur, lett till att skinnet börjar spricka när det utsätts för ytterligare påfrestning. Så det är plåster på som gäller, för annars gör det för @%§!& ont när spetsen på stickan träffar precis i en av sprickorna.

   Det har varit väldigt spännande att lyssna på den egna boken, men tyvärr är ljudkvaliteten inte så pass bra att jag, som jag hade tänkt, kommer att kunna använda samma inläsning i kommersiellt syfte.

   Radera
 3. Aj, då, hoppas att det inte gör ont? Så mycket har jag aldrig stickat...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att det gör ont kan du ge dig f-n på! Ja, i alla fall när jag råkar köra in spetsen på stickan direkt i någon av sprickorna. Plåster hjälper, men har en tendens att släppa i kanterna och klibba fast i garnet :o/

   Jag borde kanske byta till virkning ett tag framöver ..?

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!