tisdag 22 december 2009

Presentpåsar och pepparkakshus

HÄR ÄR BILDER på de egenhändigt sydda papperspåsarna för julklappar. De röda är gjorda av helt vanligt 80 g kopie­rings­papper och de övriga av tapet­rester.

Etiketterna är utskrivna på en svart­vit laser­skri­vare, för allt behöver ju inte ha färg. Vad påsarna innehåller tänker jag där­emot inte avslöja. Det är ju jul­klappar, för sjutt­siken! ;)


Sen kan jag ju passa på att visa det lilla pepparkakshus som vä­nin­nan T och hennes familj fått i julgåva av mig och A. Det blev så pluttenuttigt att det är det formatet som kommer att vara melodin framöver.[tags: sew, paper, bag, glue, label, christmas, gift]

4 kommentarer:

  1. Pepparkakshuset är så himla fint, och mest glad är jag över att katten inte kommit genom cellofanen ännu och ätit upp det, utan det står kvar i all sin prakt! Fast mannen tyckte "jag" hade ful kjol... (men säkert god)

    SvaraRadera
  2. Ja, ja, så där är det att hålla sig med yngre karlar .... F-nskapet kan tydligen inte se skillnad på förklä’n och kjolar ;)

    SvaraRadera
  3. ååå vilka vackra påsar ,, nu kanske jag tar å apar efter din idé till julen när jag skall slå in klapparna till nära o kära

    SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!