torsdag 24 december 2009

Obehaglig upptäckt

bilden lånad från www.ica.seJAMEN, ATTANS ÄNDÅ! Tror ni inte att jag igår hittade ett fönster­kuvert med räkningen för senaste oljepåfyllningen! Hur har jag kunnat glömma den?!? Det kändes inget vidare att som julklapp åt sig själv pynta ut närmare 550 euro lagom till julafton. Jag kan utan att överdriva meddela att det nu är vääldigt tomt på kontot och spargrisen ser ut som den varit på hälsohem minst ett halvår, under nitisk övervakning av Anna Skipper.

Här blir det av denna anledning sannerligen inga sista minuten-julklappar! I så fall ska de vara gratis. Och frågan är om jag ändå inte ska ta och hoppa över den lilla bit färdig julskinka jag hade planerat att kosta på mig? Jo, så får det bli. Överlever jag 364 av årets dagar utan sådan, så gör jag det garanterat idag också :) Tror bannemej jag har en burk ansjovis undanstoppad någonstans, så det får bli äggmacka ikväll framför tv:n istället.

Men nu, go’vänner, är det dags att sätta risgrynsgröten i ugnen, ta en sväng till gravgården för att tända ljus, lämna in ett par lånade dvd-filmer till biblioteket och packa A:s julklappar. (Eftersom hon spenderar The J Day hos sin far, kommer hon och ”jular” med undertecknad imorgon istället.) Se’n börjar julfriden i ”Rucklet”; Karl-Bertil Jonsson, here I come!

Ha nu en riktigt trevlig julafton, allesammans!

(Bilden är lånad från nätet. Från ICA tror jag det var.)

3 kommentarer:

 1. Ha en riktigt god jul du/ni också! http://www.facebook.com/photo.php?pi...b&id=716042863
  H. Pipi m familj

  SvaraRadera
 2. Lessen Pipi, men jag är väl numera den enda människan på klotet som INTE är på Facebook, så jag kan dessvärre inte se vad du länkade till. Men tackar ändå för hälningen, det gör jag :D

  SvaraRadera
 3. Äsch då. Jag hade förstått saken som så att man kan länka till vissa bilder som andra kan se ändå fast de inte är FB-medlemmar. Då kommer min julbild per mail istället!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!