onsdag 31 mars 2010

Morsan är cool!

LÄSTE JUST I en bekants blogg att dennas tolvåring inte har mycket till övers för sin mors bloggande. Tänk, så olika det kan vara! Min unge (klasskamrat med tidigare nämnda) tycker – såvitt jag vet – att det är helt okej att jag ägnar mig åt bloggeriet. Dessutom talade hon i förra veckan om att den ena av hennes bästisar tycker att jag är coooooool. ”Min egen mamma är ju så himla vanlig”, lär hon ha sagt.

Gudars, vad häftigt! Jag fyller snart femtio och klassas av en tolvåring som coooooool :oD

Fast vi ska tala lite tystare om att min egen dotter inte brukar använda just det adjektivet. Det mest gångbara är ”knäpp”. Duger det med, bara jag slipper kallas ”vanlig”.

*flinar*

5 kommentarer:

 1. "Så vitt jag vet" är just det som gäller. Vad barnet säger när du inte är närvarande förtäljer inte historien. Annacarin

  SvaraRadera
 2. Sant :o) Men så länge hon inte uttrycker några önskemål om motsatsen utgår jag glatt från att hon inte är alltför negativt inställd ;o)

  SvaraRadera
 3. Jag och min farmor "Monkan" läste precis detta inlägget tillsammans, måste säga att du har en väldigt fin layout :). Kan ju säga att jag som 18 åring också tycker att min farmor har en jättebra blogg. Så bra att jag faktist själv följer den var dag.
  Hälsningar Julia

  SvaraRadera
 4. Ja, jag kan bara nicka och hålla med dig Julia! Din farmors blogg är en av få jag dagligen brukar kika in till. Men så är hon både händig, en jä*vel i köket och har god smak :oD

  SvaraRadera
 5. Själv är jag ju pinsam, inte cool, bara pinsam :)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!