tisdag 30 mars 2010

Virka, virka, virka ... randig väska (forts.)

DET SENASTE VÄSKPROJEKTET avancerar. Nu återstår egentligen bara att sy fast handtagen, men det kan jag inte göra förrän knappar­na jag köpt på Etsy levereras. Ja, och så måste jag bestämma mig om jag ska fodra den eller inte. Men det innebär i så fall en dust med mitt hatobjekt numero uno, symaskinen, så det vete katten. Jag har virkat med ett halvt nummer för liten nål, så resultatet är rätt stadigt ändå ;o)
Inspirationen till den här väskan hittade jag hos brittiska Lucy på hennes underbara, färgsprakande blogg Attic24.

[tags: crochet, stripes, bag, tote, cotton, Etsy]

3 kommentarer:

 1. Den var läcker, modellen gillar jag. Vilken väska i ordningen är det nu? Säljer du dina eller skall du själv ha dem. Jag hade haft svårt att skiljas ifrån dem när de är så fina.
  Jag har inte börjat på min ännu, men efter påsk hoppas jag. Skall ha Julia inneboende nu och över påsken, vi skall göra lite tillsammans.

  SvaraRadera
 2. Ja, jösses ... hur mångte är det? Fjärde tror jag. Kanske femte. En tidigare har jag sparat åt mig själv och jag är sugen på att behålla den här. Den är ju lite större än de föregående och rymmer en hel del. Annars säljer jag merparten av min produktion på Etsy eller lokalt i en hantverksbutik.

  Vad trevligt att du får så pass mycket sammanhängande kvalitetstid med ditt barnbarn :o) Det blir säkert en fin påskhelg!

  SvaraRadera
 3. Den va fin! Härliga färger.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!