onsdag 18 augusti 2010

Tjugotusen

OJ, GICK DET fort..? Jag tyckte det var alldeles nyss jag kunde fira 19.000 besök, men det har visst gått nästan en månad.


Vad roligt att ni är så många som orkar följa mina bravader och lång­randiga utläggningar! Tack och kram till er allesammans!!! :oD

14 kommentarer:

 1. De e vi som ska tacka dej ju! Tack för en fin, trevlig och på många sätt berikande blogg! :-)

  SvaraRadera
 2. Men guuu' va' gullig du e! Tack för det fina omdömet.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Isabella, det är ett sant nöje att läsa dina inlägg.

  SvaraRadera
 4. Oj så många besökare! Grattis!!
  det är ju du som gör att vi återvänder:)
  Må så gott!
  kram

  SvaraRadera
 5. Monkan:
  Men hua ... nu blir jag ju rentav generad. Tur att man inte är på webbkamera så att ansiktsfärgen ses ...

  Såg att det kommit mejl, men är mitt i Midsomermorden. Återkommer med svar under morgondagen!

  Mina dagar:
  Jag är lika förvånad varje dag över antalet återvändande läsare. Men glad förstås! Ha det fint själv och kram tillbaka :oD

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis!!! Gillar det du skriver :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Grattis till antalet besökare!
  Och du kan vara säker på att jag kommer att fortsätta att kolla din blogg, du både skriver bra, har fina bilder och en supervacker trädgård!
  Tack!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 8. Annika & Monica:
  Tack ska ni ha, båda två! Än har jag inte tänkt kasta in handduken, så det är bara att hänga med i fortsättningen också ;o)

  I takt med att hösten tar över efter denna långa och torra sommar kommer väl tyngdpunkten att förskjutas bort från växtlighet och trädgård, men det finns alltid något att tycka till om eller dela med sig av. Roligt om ni är med på "resan" även i fortsättningen!

  SvaraRadera
 9. Inte så konstigt att många läser din blogg. Du är både klok och festlig på samma gång.Desto underligare att jag också har hamnat över 20000-strecket.Kanske för att jag i princip skriver varje dag (som du).
  Kerstin
  PS Mina volanger har växt på sig under den här heta sommaren så jag får vänta med att prova äppelkakan. DS

  SvaraRadera
 10. Jag är inte ett smack förvånad över att du har många läsare, Kerstin! I motsats till mig skriver du lagom långa inlägg och dessutom om intressanta saker. Anledningen till att det ofta blir ett (ibland fler) inlägg per dag är att jag gärna vill dokumentera saker för framtiden; mitt minne är inte vad det varit och jag glömmer otroligt fort t.ex. sådant som händer i trädgården. Bloggen blir m.a.o. litet av en dagbok.

  Det är ingalunda bara dina volanger som frodats denna sommar! Själv har jag lyckats passera stadiet då det är bekvämt att ha gylfknappen knäppt i jeansen. Vissa dagar har jag "snikat" genom att trä en kort hårsnodd genom knapphålet för att knäppa den runt knappen ... Men med hösten återkommer motionen! Dagliga promenader på 40-45 minuter blir åter rutin efter en lång sommar med enbart grävningsarbeten och ett makligt lunkande av och an på gården. Jag riktigt längtar ... :oD

  SvaraRadera
 11. Trevligt här, kul o se vad du hittar på...tack för tipset om att virka tänkte det men så kom jag ju på att aj fan vet ju inte hur man gör jö ;-) (skämtar lite tänker inte börja virka - ligger inte för mig...liksom)...höstens mörka tid kommer att blir lite ljusare när man går in här och läser dina inlägg!

  Steffe

  SvaraRadera
 12. Haha! Hur kan du vara så säker på att virkning inte är en dold talang du sitter inne med..? Har du provat? Någonsin? Kunde väl vara ett bra tidsfördriv när du sitter och häckar i ett gömsle och väntar på The Picture of The Year? ;o)

  Skämt åsido, kul med en karl bland allt kvinnfolk! Det är jätteskoj att även du lyckas finna något nöje i mitt tvättäkta [gnäll]kärringbloggande :oD

  SvaraRadera
 13. Hurra säger jag, för alla 20.000 besök:-) Själv har jag passerat 100 och tycker att DET är mycket. Allt är relativt:-)

  SvaraRadera
 14. Hahahaa! Lugn och fin nu Wahlsten ... En annan har ju varit med liiite längre, om man så säger. Och med tanke på hur länge, så är ju tjugotusen inte ens särskilt mycket ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!