söndag 3 april 2011

Om det här med Lotto


”Kära Veikkaus!

I årtionden har jag, vecka efter vecka, troget lämnat in en kupong med sju kryss och nu är det dags att premiera min lojalitet.

Jag är fullt nöjd med sex rätt, eftersom sju faktiskt känns som det skulle bli för mycket.

Jag ser fram mot ert positiva svar senast om en vecka!

Mvh

Nina

PS. Får jag föreslå en särskild dragningslista för oss som aldrig lyckas pricka in så mycket som ett tilläggsnummer? Det är faktiskt ingen en­kel match det heller, även om det kan tyckas så vid en genomgång av min personliga spelstatistik.”

10 kommentarer:

 1. När jag arbetade vann en syster till en arbetskamrat 17 miljoner på Lotto.Det var som om glansen från vinsten spreds över oss alla och vi var på gott humör flera veckor. Vi till och med ordnade en fest , samlade till en flaska Gula Änkan som vi överlämnade till vår arbetskamrat och jag vet att jag skrev en dikt som började: Varför leva i misär när syster din är miljonär.
  Så, kära Nina, om du vinner kommer vi inte alls att bli avundsjuka utan väldigt glada för din skull.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Så trevligt! Både för din arbetskamrats syrra som kammade hem storkovan och för mig, att du inte kommer att hänga läpp om jag skulle göra detsamma ;o) Men siddu - det lovar jag på stående fot - om jag skulle drämma till med en riktig högvinst, då ska du bannemig få en hel låda Veuve Clicquot som ett brev på posten! :oD

  SvaraRadera
 3. Fordrar en viss precision att lyckas med konsten, att inte ha en enda siffra rätt...
  Om du försökte tänka tvärtom, kanske?
  Ha en skön söndagskväll, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. GISSA om jag försökt med det under årens lopp ... :o/

  SvaraRadera
 5. Jag fick ett tackkort från två av mina valpköpare då jag hade klippte deras hundar, och inne i kortet låg två trisslotter. På den ena skrapade jag fram 25 kr gånger 2. Den lotten byttes in mot två nya lotter. På en av dom vann jag 75 kr och den ska vid tillfälle bytas till tre nya lotter som rent statisktiskt borde ge en vinst på ett par hundralappar. Så länge man inte har skrapat dom kan man ju alltid fantisera.

  SvaraRadera
 6. Du har samma tur eller otur som vi.
  Vi har stående rader och har aldrig fått mer än 25 kronor på någon av dem.
  Raderna är så gamla att vi kan dem utantill, så man vågar inte låta bli att lämna in dem.

  Jag har tittat tillbaka på dina inlägg, intresanta som vanligt. So roligt att du fick fjutt på en pelargonia ialla fall.
  Tro det eller ej, jag var ute och kollade mina stockrosor som inte fanns längre. De måste ha åkt med i den sista frosten vi hade. Jag har inte gett upp hoppet helt, kanske, kanske.
  Överhuvudtaget är det mycket som strykt med i vinter, tyvärr.
  C hälsar, vi är tyvärr inte så krya, men det har du kanske förstått.
  Ha det bra Nina
  Vi ses
  Monkan

  SvaraRadera
 7. Har varit ett nummer från att vinna en volvo på bingolotto sista siffran var fel.Det var när Johannes låg på lassa i 4 veckor för brutet lårben.15 år sedan.Då var jag där med han å vi spela bingo.Det var så nära.Den där storvinsten kommer aldrig.Kom på att jag har två trisslotter i börsen!Tänk om jag är rik!Knappast.

  SvaraRadera
 8. Cici:
  Jo, jo, somliga har flyt vad det verkar ;o) Håller tummarna för att man kommer att få se dig i tv-soffan på TV4 vad det lider!

  Monkan:
  Ja, hua mig, rik på spel och dobbel blir man sannerligen inte :o/

  Vad trist med stockrosorna! Men du, tror du inte att de kommer igen när det blir lite varmare? Vi får väl hoppas allt vad vi kan! Men hur har det gått med rosorna ni planterade förra säsongen? Har DE klarat vintern??? Mina ser lite ankomna ut, men jag hoppas att de kommer igen med vårvärmen.

  Jo, jag har förstått att ni inte är helt i form ni båda. Du håller mig kanske underrättad via e-post om det händer något utöver det vanliga? Hälsa tillbaka till C att han ska ta väl vara på sig!

  SvaraRadera
 9. Stickmamman:
  Va?! Har du Trisslotter i plånboken som du glömt att skrapa? Voj, voj, då får Cici kanske konkurrens om soffplatsen nu ;o)

  SvaraRadera
 10. Jo Nina kanske det finns lite liv där under ytan, lever på hoppet.
  Rosorna som vi planterade ser ut att ha klarat sig, men de har blivit lite skamfilade.
  Man har ju så stora förväntningar på allt man har sått och satt. Men efter alla de år som vi haft trädgård vet jag att allt kan man inte lyckas med, så är det bara.

  Jag hör av mig på meilen snart
  Monkan

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!