lördag 9 april 2011

Virka, virka, virka (och brodera) ...
två nya sameinspirerade armband

DET VAR SÅ himla kul att göra det första armbandet med min nya de­sign – som jag för övrigt döpt till Jïenge, det samiska ordet för is – att jag av pur skaparglädje hasta la vista tillverkat två till. Och fler lär det bli, för ett fjärde är redan på gång :o)

Mönster/Pattern ©Stjärnkraft

Det första finns till salu i min butikEtsy liksom de övriga kommer att finnas bara de är helt färdiga med knapparna på plats.

PS. Visst är det kuul att tv-programmet Trädgårdsfredag äntligen bör­jat igen? Nu får jag ännu en gång gotta mig åt ljuvlige John Taylor i flera veckor, för se, det är en man i min smak det! ;o)

4 kommentarer:

 1. Fina armband,jag såg också fredagsträdgård gillar det programmet.

  SvaraRadera
 2. Hej Nina, snygga armband, vad du kan......suck.
  Jag satt klistrad igår när trädgårdsfredag började. Det ska bli spännande och följa dem i deras nya projekt.
  Här nere är det soligt och blåsigt, första dagen som jag är ute sedan jag blev sjuk. Envis hosta, och snörvel som inte vill ge sig.
  Vi synes
  Monkan

  SvaraRadera
 3. Såå snygga armband! Och inga oskäliga priser heller! Ska kolla litet mer i din shop...
  Och visst är det härligt att Trädgårdsfredag har börjat! Ska bli så spännande att se vad dom kan göra med den vildvuxna trädgården! Jag gillar också John Taylor, men ännu mer Tarec Taylor!
  Ha en fin söndag, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Stickmamman:
  Det är nog inte bara du och jag (och Monkan och Monica) som gillar Trädgårdsfredag. Det är ett av de bättre programmen som SVT producerat på senare år, om jag får säga min mening.

  Monkan:
  Nog var det en envis "bobba" som bitit sig fast i dig :o/ Håller tummarna för snabb bättring så att du och C kan dra igång med era utflykter igen nu när våren äntligen har kommit!

  Monica:
  Jovars, inte är det något fel på Tareq heller, om vi nu ska diskutera kändiskarlar ;o) De har i alla fall alla tre fått något att bita i den här säsongen, det är då säkert.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!