måndag 16 maj 2011

Det finns en första gång för allt

IDAG HAR JAG gjort någonting som jag aldrig gjort förut: jag har rek­lamerat den klippning jag fick förra veckan. Ja, faktiskt. Efter att två sinsemellan oberoende personer båda frågat mig: ”Men vad har du gjoort?! Har du klippt dig själv eller..?” insåg jag att något måste gö­ras.

Att håret hade blivit för kort för att hållas i hästsvans – mitt enda rik­tiga krav – var illa men något jag kan leva med, och längden ökar ju med en centimeter per månad. Men att se ut som om jag i höggradigt berusat tillstånd, med förbundna ögon och en ovass sax själv gått lös på mitt hår ... nä, det köper jag inte.

Förbrytarbilden här nedan visar hur jag ser ut efter denna s.k. garan­ti­klippning: snarlik en flygbombad höstack. Hur det såg ut före vill ing­en veta. Jag lovar!

6 kommentarer:

 1. Så trist att klippningen blev misslyckad, men längtar ju alltid efter att få känna sig som en ny och fräsch person när man varit till frissan. Det skulle vara intressant att få höra vad dom tyckte på salongen när du klagade.
  Det bästa är om man hittar en frissa som känner igen både dej och håret när du kommer.

  SvaraRadera
 2. Ja, fy vad jobbigt det är, när det inte blir som man hade tänkt sig! Det går ju liksom inte att sätta tillbaka det som är avklippt! Men det växer som sagt, även om det går långsamt!
  Du får väll använda klämmor eller diadem tills du kan ha hästsvans igen...
  Måndagskram, Monica

  SvaraRadera
 3. :-)))
  http://nikky-c.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Usch vad trist! Man vill ju inte direkt ha kompensation i form av en ny klippning på ett sånt ställe ...

  SvaraRadera
 5. Ja inte ser det då ut som att du är nyklippt.Kräv pengarna tillbaks å hårkurer för att få det bra.
  Kram på er.

  SvaraRadera
 6. Upp me huvve, Du har ju iallafall hår.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!