måndag 27 juni 2011

Pilutta er, Pirater!

NÅ, SÅ KOM den då till slut, refuseringen från Piratförlaget som jag väntat på. Trist att de anlitar synska lektörer istället för att lyssna på vad verkliga läsare tycker. För nog måste väl människan vara lite Sai­da, när hon påstår sig veta redan i början av varje kapitel vad som kommer att hända..?

Eller är det jag som missförstått den feedback jag fått på manuset, för jag har i min outsägliga enfald inbillat mig att det är precis motsatsen som råder.

Skit samma. Så här skriver de i alla fall när de tackar nej (klicka på bilden för att öppna den i ett separat fönster):


Och så var det med den saken. Men skam den som ger sig, för de nobbade ju Stieg Larsson också ;o)

4 kommentarer:

 1. Ja, och vem ångrar sig idag?
  Hoppas att du inte blev alltför nerslagen, utan försöker igen!
  Tröstekram, Monica

  SvaraRadera
 2. Liite ska de väl gnissla tänder skulle jag tro :o) För att inte tala om alla de förlag som i tur och ordning nobbade J.K. Rowlings första bok om Harry P ...

  Nu är det så med mig, förstår du, att jag vet att jag skriver bra, så ännu är knäna ungefär en halvmeter ovanför skosulorna. Bara hösten är här och trädgårdssäsongen slut ser jag fram mot att få sätta igång med författandet av fortsättningen på historien. Jag vill ju för tusiken veta vad som händer sen, när Solveig "gått sta" ;o)

  Tack för kramen, även om den egentligen inte behövdes. Men kramar kan man aldrig få för många av, så jag tar emot den ändå!

  SvaraRadera
 3. Då är det bara att hoppas på nästa förlag! Vem sa att det skulle vara enkelt att bli utgiven?

  SvaraRadera
 4. Nä, enkelt ska det inte vara, men jag har funderat på om jag ändå inte skulle ge blanka tusan i att försöka bli publicerad. Jag skriver ju för att det roar mig, så mina manus kan alltid få bli en del av Lilla A:s morsarv istället, att göra med vad som henne behagar när den dagen kommer.

  Dessutom är jag ju publicerad, i och med mina krönikor i Ålandstidningen; vid det här laget en volym som motsvarar en fjärdedels roman ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!