lördag 2 juli 2011

Liten vardagslycka ♥
... på en lördag

 

Hälften turkisk yoghurt, hälften vanlig smaksatt. Toppa med bitar av de allra, allra första egna jordgubbarna för sommaren och voilà, en liten bit gränslös lycka.

4 kommentarer:

  1. Gott gott! Måste köpa turkisk youghurt nästa gång handelsman får besök.

    SvaraRadera
  2. Mmmm det är verkligen lycka.
    Kan du tänka dig, jordgubbssäsongen är nästan slut här hos oss. C och jag var ute och räddade vårat lilla behov igår.
    Så det blev lite mer pyssel inför vintern hos mig igår :), men jag lovar att jag tar det lugnt med sådant nu en tid.
    Ha en skön och trevlig kväll,
    Monkan

    SvaraRadera
  3. Smaskigt! Här frossar vi i jordgubbar nu! Några egna men de flesta från odlare i närheten. Nu ska jag marinera morötter!
    Kram
    Kerstin

    SvaraRadera
  4. Gunilla:
    Ja, som du säkert märkt så är jag helsåld på turkjoggis i alla tänkbara och otänkbara sammanhang. Jag tycker i allmänhet att smaksatt yoghurt är alldeles för söt, men blandat med turken blir det perfekt. Och lite krämigare också.

    Monkan:
    Och här har jag som sagt precis kunnat börja skörda. Nu har jag ju inte så hemskt många plantor, så där 14-15 stycken, men liite gubbar blir det i alla fall alla dagar :o) Ikväll har jag kokat en burk sylt. En burk, eller möjligtvis två, räcker gott och väl hela vintern. Resten av den lilla skörden avnjuter vi färska.

    Kerstin:
    Visst är det nu man ska passa på att frossa, när det finns inhemska bär och frukter att tillgå! Tids nog är den säsongen över och vi får nöja oss med långresenärer igen.

    Kul att du kom ihåg mina marinerade morötter från förra sommaren! :oD

    SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!