måndag 19 mars 2012

?

KAN NÅGON VARA så vänlig och upplysa mig om varför det sedan igår formligen dräller in besökare på bloggen via det här fotot från 2010:


Av alla bilder jag tagit och publicerat här sedan start är denna varken en av de bättre eller mest intressanta. Och med hänsyn taget till moti­vet blir jag faktiskt osedvanligt nyfiken på orsaken :o)

9 kommentarer:

 1. Du har döpt bilden till "metmask". Kan det vara så att alla fritidsfiskare har fått vårkänslor och surfar på var de kan köpa metmask? :-)

  Annika

  SvaraRadera
 2. Hej

  Ja du jag vet faktiskt inte orsaken...kanske så:

  Man MASKAR kanske inte lika mycket när det gäller djurbilder och kommenterar bättre. Men man kan tycka att i all MYLLA av bilder så är det den man minst anar som blir mest kommenterad. Det kan verka som förgJORDAT ibland. Nä, nu kan jag inte förklara mer om varför och jag måste kila. Det KOM-POST som jag måste öppna, annars får jag på Kroken av fogden om jag missar något, och det kan ju vara riktigt HALA typer.

  Haha....försökte vara lite fyndig med maskbildsgåtan......sorry.

  SvaraRadera
 3. Ha, skrattar åt kommentaren här ovan!
  Ingen aning varför den bilden är så populär???
  Gick in och röstade en tredje gång på ditt kök igår, men kunde inte kommentera ditt inlägg då!
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Det är väl en ovanligt sMASKig bild kanske.Här blåser det 14 sekundmeter nu, så till och min luva håller på och blåser av.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. För dig är det väl inte något främmande att maska upp en och annan?
  C.

  SvaraRadera
 6. Annika:
  I mars..? Tja, varför inte? Fritidsfiskare kan ju vara ett lite märkligt släkte ;o)

  Skånegrabben:
  Hahahaa!

  Monica:
  Egentligen kvittar det väl lika varför just denna bild plötsligt rönt sån popularitet, men man kan ju inte låta bli att undra varför :o)

  Tack för dina röster! Vad kul det hade varit om vi faktiskt hade vunnit oss ett nytt kök.

  Kerstin:
  Haha, lika rolig som alla andra hör jag! Här var det också "vårvindar friska" igår; takplåtarna slet och drog i sina spikar och det lät som brädfodringen klapprade takten på norrgaveln. Huva ...

  C:
  "Fån Rahden" ... hahaHAA! Nu var du rolig du med! :o)

  Stickmamman:
  Tro det..?

  SvaraRadera
 7. Tror rätt mycket på Annikas förslag. När jag bild-googlar på metmask så är din bild den fjärde i ordningen och den absolut bästa metmasksbilden av alla på första sidan!

  Pipi

  SvaraRadera
 8. Jamen, herreminje, då - och Annika - har ju rätt! Men så konstigt att det inte finns fler bilder på vanlig, hederlig metmask som har just den benämningen, metmask alltså.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!