tisdag 20 mars 2012

Sug & Blås

LADIES AND GENTLEMEN, meine Damen und Herren, mina damer och herrar, låt mig presentera min nyaste kompis: eGo-T.


Tänk ändå, vilka saker de kan hitta på! Men funktionaliteten är klock­ren och jag har under de gångna c. två veckorna halverat min tobaks­konsumtion.

Evinnerligt mycket tack till dig P för tipset! :oD

11 kommentarer:

 1. Den ser rätt snoffsig ut faktiskt! ;)

  Pipi

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det funkar. Hoppas du fixar det fullt ut.
  Monkan

  SvaraRadera
 3. Vad är det för vits? Får du i dig nikotin som i Nicotinell, eller är det "bara""hanterandet" som liknar rökning? Jag har aldrig hört talas om den, men så röker jag ju inte heller. Lycka till i alla fall. Jag skriker hejarop över Östersjön!! Annacarin

  SvaraRadera
 4. Vad drar du i dig för skit?Det bästa är väl att BARA sluta!NU blir jag arg på dig.Kram ändå.

  SvaraRadera
 5. Monkan:
  Sakta men säkert är planen :o)

  Annacarin:
  Finessen med denna elektroniska mackapär, som drivs med ett laddningsbart batteri, är att man kan välja själv. Munstycksdelen är en liten behållare som man fyller med en s.k. eLiquid, som förångas och liknar rök. Denna kan fås i en hel uppsjö olika smaker och med eller utan nikotin. Det senare även med olika styrkor. Smakerna kan dessutom blandas sinsemellan om man känner för det.

  Jämfört med att tejpa på sig plåster eller tugga nikotintuggummin, som kontinuerligt tillför dig nikotin även då du inte behöver det, är att du exakt enligt dina behov kan reglera mängden av och med vilken frekvensen du får i dig skiten. För många som vill sluta röka är det dessutom inte nikotinabstinensen som är det jobbigaste, utan den motoriska grejen, vanan att ha något i fingrarna. Så är det t.ex. för mig.

  Även om jag inte i rappet lyckas göra mig av med den motoriska vanan kan jag med eGo:n åtminstone undvika alla andra skadliga ämnen man får i sig vid tobaksrökning, och tids nog förhoppningsvis även nikotinet. Därefter kan jag hur länge jag vill och med gott samvete fortsätta dra på mitt sugrör men med en nikotinfri eLiquid med smak av choklad, kaffe eller något annat jag tycker om. Klart bättre än att börja tröstäta godis och lägga på en massa övervikt på kuppen!

  Heja på du bara, för även om den här prylen är ett superbra redskap kan man ändå behöva all mental uppbackning man kan få :o)

  Stickmamman:
  Det lönar sig inte att bli arg på någon som försöker göra sig av med den fula vanan att röka. Dessutom är den här varianten av rökavvänjningsredskap inte mer skit än alla hutlöst dyra plåster, piller, tuggummin och sprejer som säljs i varenda livsmedelsbutik nuförtiden. Tvärtom får du i dig en mindre mängd nikotin med den här grejen och till ett mycket humanare pris.

  SvaraRadera
 6. Alla sätt är bra utom dom dåliga. Jag hejar på dig.

  SvaraRadera
 7. Vilken bra uppfinning! kan bara önska dig lycka till!
  Jag slutade röka för drygt sex år sedan, men jag röker när vi är utomlands... men bara då!
  Det funkar!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 8. Tur att jag aldrig har börjat så slipper jag sluta! Lycka till!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 9. Cici:
  Exakt min åsikt! Somt funkar för vissa, somt för andra. Så är det bara. Keep on hejing! ;o)

  Monica:
  Jo, du nämnde det där reserökandet nån gång tidigare. Rökning handlar ju mycket om (o)vana och (tokiga) rutiner, så jag tror säkert det funkar att inskränka sin rökning till vistelse på annan ort :o)

  Kerstin:
  Japp, det ska du vara väldans så glad för! Jag har gjort många dumma saker i mitt lilla liv, men det att jag började röka är nog den dummaste, alla kategorier.

  SvaraRadera
 10. Hej

  Det där ser ju ut som en lungtorped i lyxklass... ;)

  Hoppas metoden hjälper nu också.

  Själv har jag blivit lite bättre...mina värden är normala men diagnosen är ju kvar....den blir kvar alltid....fått stark medicin så jag håller mig där jag är.........så vi får kämpa på tillsammans.....

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!