torsdag 28 mars 2013

Take-off

JAG STICKER TIDIGT i år, för ifjol fick man ju cirkla hur länge som helst och invänta landningstillstånd på BIA, Blåkulla International Air­port. Good Ol’ Lucifer är visserligen bra på mycket, men dit hör inte trafikledning. Kaos var bara förnamnet *suck!*

Nåväl, det var ifjol det. Vatten under broarna. Så hörni, flickor, flyg lågt och håll kursen så ses vi senare!


Chairman of The Aland Islands Division
– bitchy as ever

7 kommentarer:

 1. Hallå alla häxor, kärringar och tanter. Dags för det stora årsmötet! Och oj, vad vi behövs i detta samhälle!Att använda vår häxkonst när det behövs och vår klokhet dagligen. Glad Påsk på er!

  SvaraRadera
 2. I år har jag satt en hjälpmotor på kvasten, så nu går det undan...
  Ses på Blåkulla!

  SvaraRadera
 3. Det är risk för att det blir trångt i luftutrymmet även denna helg, många häxor verkar vara på hugget. Sen är vi några stycken som har samma problem varje år, vi som är flygrädda men ändå vill komma oss till Blåkulla. Finns det någon tågförbindelse dit?
  För säkerhets skull önskar jag dig och alla andra häxor en glad påsk. Ifall jag skulle bli försenad för det vet man ju hur det är med tåg.

  SvaraRadera
 4. Tyvärr - jag har fått flygförbud av gubben! Vi firar att det var 52 år sen vi träffades en skärtorsdag (även om det då var den 30:e, så vi hinner fira på lördag också) så han tyckte jag skulle var hemma - och ibland får man ju offra sig!!
  GLAD PÅSK
  Susie

  SvaraRadera
 5. GLAD PÅSK!
  Önskar vi dig och Lilla A.
  Monkan

  SvaraRadera
 6. Hejsan

  Ville bara in om i din blogg och önska dig en Glad Påsk

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!