söndag 7 april 2013

Och vinnaren är ... Lena S!

DEN 23.3.2013 SPRÄNGDE besöksräknaren målsnöret för 100.000 och med anledning därav lottade jag ut ett s.k. shamballa-armband via ett litet lotteri.

Femton hugade anmälde sig via kommentarsfunktionen och idag var det dags för dragning. Var och en tilldelades en siffra motsvarande de­ras ordningsföljd bland kommentarerna. Sedan lät jag en slump­tals­ge­ne­ra­tor bestämma vem som hade turen med sig och lyckotalet visade sig den här gången vara nr 12.


Och kommentar nr 12 hade Lena S lagt, så grattis Lena! Om du vill lägga vantarna på din vinst får du ta och mejla namn och adress till mig på stjarnkraft@aland.net, så kommer armbandet som ett litet brev på posten. Ett trevligbrev hoppas jag, som omväxling till trista fakturor och irriterande reklam.

4 kommentarer:

 1. En vit, en champagnegul och två nyanser av grönt, tja jag tror det kommer att passa perfekt!
  Så glad.
  Tusen tolv tack!

  Lena S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att ett nytt "ansikte" råkade vinna! Och du, om det inte passar dig själv - storleks- eller designmässigt - så är det ju trots allt något som du, i din tur, kan ge åt någon annan :o)

   Radera
 2. Äsch då - men stort grattis till vinnaren!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte hänga läpp nu, Monica! Rätt vad det är lottar jag ut flera. Kanske förr än du anar, eftersom jag nyss fått hem en ny laddning med nylonlina i olika kulörer ;o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!