onsdag 1 maj 2013

En frivol valborgsmässoafton

IN SPLENDID SOLITUDE med min virknål som enda sällskap, så pa­te­tiskt firade jag min valborgsmässoafton. Långt från tjo och tjim, spra­kande brasor och grillade korvar.

Jag mådde som ett apskaft hela, långa dagen, med värre sjögång än vanligt mellan öronen. Då gör man bäst i att sitta stadigt på sin rumpa i soffan och inte försöka sig på några avancerade storverk.

Men även de små insatserna har sitt värde, inte sant? Några små fri­volitetsblomster blev det därför, eftersom jag är komplett oförmögen att vara helt sysslolös hur uselt jag än mår.


Idag borde jag försöka mig på stegklättring för att ta bort de sista av de spräckta rutorna i Glaspalatsets tak. Men det är inget jag med för­tjusning ger mig in på i min vingliga ensamhet. Det skulle väl just se ut det, om jag slutade mina dagar som halshuggen av mitt ägandes växt­hus?!

[Av någon anledning har det i våld heller gått att logga in på Blogspot via Chrome idag. Jag höll på att bli knäpp! Men sen testade jag Internet Explorer istället, och ser man på, det gick hur bra som helst! Som ett tips, om någon annan har samma bekymmer.]

2 kommentarer:

 1. Det var några jättefina frivoliteter du fick till!
  Fast frivoliteter, låter inte det lite vågat...
  Ha en fin första maj, här är det en underbar vårdag idag!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Några frivoliteter ägnade jag mig inte åt i går, men inte så mycket annat heller. På förmiddagen var vi på lassa och K fick sitt andra öga opererat och han var så slut efter det att han sov nästan hela eftermiddagen. Lika bra för det småregnade mest hela tiden. Vi såg röken från byns brasa när vi tittade ut genom fönstret så man fick tydligen fart på det hela i alla fall.

  Härom kvällen hade jag problem med att komma in via Chrome och då gjorde jag som du, använde Explorer vilket funkade bra, när jag väl hittat igen saker och ting. Morgonen efter fungerade Chrome som vanligt. Kanske något servicetjafs.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!