torsdag 4 februari 2010

Damm, de e dumt de

MULET OCH SNÖYRA. Min planerade fotografering av Project Pentagon har därmed gått om intet idag och eventuella nyfikna får lov att tåla sig lite.

Virkandets baksida är att stammen dammråttor hastiga tag växer till sig. Jag skulle tro att det föds ett par, tre nya ungar för varje lapp jag knåpar ihop, så idag bara måste jag släpa Ergospacern på en tur runt ”Rucklet”. Fast det finns få saker jag tycker är så full­komligen själsdödande som dammsugning. Finns det förresten någon som älskar det..? Någon som vet med sig att hon/han inte har en masoschistisk läggning alltså.

Visst, det går väl an om man har ett oääändligt antal kvadrat­metrar till sitt förfogande och dessutom anammat en extrem­mini­malis­tisk inredningsstil. Men ont om svängrum är det gott om i ”Rucklet”. Däremot onödigt gott om bohag (fortfarande, trots ivrigt feng shui-ande).

Har jag tur är dammsugarpåsen full och förpackningen med nya tom! Det finns nämligen få saker som är så stimulerande som att ha laga förfall för att skjuta upp till imorgon vad man borde göra idag.

*gottar mig storligen åt dessa, mina egna, visdomsord*

6 kommentarer:

 1. Ha ha, håller med. "Gör inte idag det du kan göra i morgon" *skrattar*

  SvaraRadera
 2. Stickmamman

  Råttor är bra på att föröka sig ,tur den rasen inte har svans.

  SvaraRadera
 3. Koola Viola:
  Exactemente! Och detta gäller allra mest när vi snackar städning. Vilket vi helst inte ska snacka om *flinar*

  Stickmamman:
  Jadu, man får i dessa tider vara glad för de små sakerna i livet. Som t.ex. svansbrist *skrattar*

  SvaraRadera
 4. Jag brukar ta fram sugen och ställer den mitt på hallgolvet, hoppas på att "någon" gör resten. Men icke sa Nicke, det är nästan alltid jag som får köra runt elendet.

  SvaraRadera
 5. Hörde jag skjuta upp saker?! Skjuta upp saker är mitt alter ego. Ungefär.

  SvaraRadera
 6. Tyvärr måste jag tillkännage den sorgliga nyheten att det i och för sig var fullt i påsen, men att förpackningen i städskrubben dessvärre inte var tom. Men NU är den det, så jag kan kringå suget nästa gång råttorna anfaller :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!