söndag 31 januari 2010

Drabbad av lust

TÄNKA SIG ATT hela januari är förbi! Redan? Det var ju jul för bara en stund sedan. Varför, o varför, går tiden allt fortare i takt med att man blir äldre..?

*inser med fasa att det snart är påsk*

Idag är det fortfarande frysboxkallt här i skären. Så känns det i alla fall. Men det ser ut att vara relativt blåsfritt, så idag måste jag ut på en promenad. Jag blir stugtokig av att inte få komma ut och röra på mig en stund varje dag, och nu har det på grund av iskylan gått tre dagar sedan sist.

Men ... samtidigt har jag drabbats av ett jättesug att virka igen! Det har gått mååånader utan att jag ens tittat åt garn och virknål, för jag fick förmodligen min skäppa full under perioden med intensiv produktion av Peace-grytlappar och armband.

Nåväl, nu har i alla fall lusten slagit klorna i mig igen i och med att jag för någon dag sedan snavade över en sååå läcker bild av sex­kantiga ”mormorsrutor”, gjorda av en tjej som heter Elizabeth Cat. Utan överdrift vill jag påstå att gick igång på alla åtta :o) Tur att jag har massor av restgarnsnystan att välja och vräka bland!

*inser att promenaden inte kommer att bli särskilt lång*

PS. Missa inte utlottningen av ett ex av min bok Ett band för vänskapen (se högerspalten). En vecka kvar till dragning! Peka på bilden för mer info om boken och dess innehåll.

4 kommentarer:

 1. Vilka söta rutor, det är tur att man har lite i gömmorna att plocka fram när lusten faller på.Jag är periodare,sy,sticka läsa, lyssna på musik,lösa korsord jag samlar dem på hög för framtida behov ja,olösta naturligtvis,listan kan göras hur lång som helst. Jag var ute igår, det får räcka höll på att frysa ihjäl.

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag skulle kunna säga att jag har lite i gömmorna, men sa jag det skulle jag ljuga :o) Är man en prova-påare av guds nåde, som jag, så blir det rätt mycket av både det ena och det andra i skåp och lådor.

  Sexkanterna är verkligen himla nuttiga! Jag har gjort fyra idag och fortsätter med fler ikväll. Har fått för mig att jag ska göra en axelväska av dem, men det återstår att se.

  SvaraRadera
 3. Får man beställa en sån väska? Snälla...

  SvaraRadera
 4. Nå, nå, Fru Venus, låt oss först se om det blir en väska överhuvudtaget :o) Rätt vad det är blir det bara ... ett brickband. Kika annars på bloggen minspiration.blogspot.com. Där finns det massor med superläckra, ljuvliga och helt underbara saker!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!