söndag 31 januari 2010

Om att shoppa hos Amazon

Oj, vad skoj med två nya följare!

Varmt välkomna till tant Ninas röriga och stundom lite hant­verks­fixerade värld både Sandra och Uffematten. Hoppas ni kommer att hitta någonting bland alla mina varierade inlägg som faller er på läppen. Här existerar ingen rak och enhetlig linje; jag bloggar om precis vad som helst som faller mig in.
Eva, du som undrar om min mandolin:

Det var inte alls krångligt eller dyrt att beställa den via amazon.com. Tvärtom. Det blev bekvämare (jag kunde sitta på min rumpa hemma vid datorn) och t.o.m. billigare än om jag givit mig ut på sta’n för att tråla upp en motsvarande. Totalt kostade den, frakten inräknad och allt, någonting runt 37 euro om jag inte minns fel. Jag hittade samma mandolin i en svensk nätbutik också, men där var priset (ex frakt!) närmare 600 kronor.

Och ja, jag är jättenöjd med den! Att skiva morötter, potatis, lök, rotselleri och whatever går som en dans.

2 kommentarer:

 1. Jag får väl ta mod till mig någon dag och testa att beställa något ifrån utlandet. Om det dessutom märkligt nog blir billigare ,så varför inte. Ska fundera på saken./hälsn Eva

  SvaraRadera
 2. Inte behöver du så mycket mod. Det du behöver är ett giltigt kreditkort :o) Sen går det som en dans!

  Jag har under årens lopp köpt mängder från utlandet. Bl.a. köper jag allt bomullsgarn jag behöver direkt från Tyskland. Samma sak där: även om frakten tillkommer så blir priset 35-40% lägre än för samma garn här på Åland.

  Sedan klädde jag om ett par fåtöljer för ett knappt år sedan. Tyget jag ville ha var 37% dyrar här på ön jämfört med köpt i och hitfraktat från England!

  Lycka till när du vågar ”ta språnget” :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!