söndag 4 juli 2010

Måtte det hålla streck!

MORGONENS FEMDYGNSPROGNOS ser lovande ut, särskilt för tis­dagen. Måtte spådomarna hålla streck den här gången! Höet är väl bärgat redan, så det får börja regna?

9 kommentarer:

 1. Jodå, höet är bärgat, så det FÅR regna, men visst är det skönt med sommarvärme? Annacarin

  SvaraRadera
 2. Måtta med allt, säger jag bara. +27° är faktiskt för mycket för en annan.

  SvaraRadera
 3. Jag gör en (mindre smidig i och för sig..)regndans som jag direkt avser för Åland, och SPECIELLT över din gräsmatta!

  Här fick vi in sista höet i går och Gubben min är alldeles jätte-lycklig för i dag regnar det här!

  (Haha....SÅG DU att jag skrev VI, när undertecknad i själva verket ägnade hela gårdagen åt mysigt pysslande på ön mittemot här!??? *asgarvar*)

  Ja, sannerligen behövs det lite droppar från skyn nu, innan även resten av "odlingarna" förvandlas till torrt "hö-bös"...

  *dansar som fanken här....typ...*

  Kram på dej och ha en bra söndag!
  "S"

  SvaraRadera
 4. *spanar mot skyn i fåfäng förhoppning om ett maffigt regnmoln från väst*

  Haha! Du får nog ytterligare intensifiera ditt dansande för här är himlen klarblå. Tack gode gud, att det blåser i alla fall, annars skulle jag dåna idag. Det är för varmt för att vara ute och fixa i trädgården, det är för varmt för att virka trots att garnet är av bomull och det är för soligt för en melanommänniska som jag för att tänka sig en dag på stranden. Lutar starkt åt en "idag gör jag fanimej inte många knop"-dag. Inomhus, med terrassdörren på vid gavel.

  Ser förresten fram mot ett inlägg från dig med lite bilder från Orustscrappandet! Ger mig den på att du har haft det sk-tkul :oD

  SvaraRadera
 5. Hehe....Japp! Jag HAR haft det skitkul!

  Och när jag slutat springa runt och bara läsa om vad alla andra hittat på, så kommer det...Inlägget!

  Än så länge sitter jag bara här med min kaffekopp och gäspar.
  Ugh....sov visst lite länge i dag!?!?

  Ta det "piano" i värmen nu, och jag tycker det låter som en alldeles utmärkt dag att ägna sej åt "idaggörjagfanimejintemångaknop"...Haha....du e för rolig du!

  Helga vilodagen!

  "S"

  SvaraRadera
 6. Fin väderprognos måste jag säga. Är avundsjuk på Åland!
  Inget bra väder här idag eller det är mer typiskt västkustsommar, lite regnigt, grått och svalt. Vi hade i alla fall sommar i två dagar så man får vara nöjd med det lilla :D
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Nå'n får gärna skicka ner litet (eller gärna mycket...) regn hit till södra Skåne också! Men det ser tyvärr inte så ut på väderprognosen!
  ha en skön slapp-dag!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 8. Inte en droppe på den närmaste veckan enligt prognosen här! Marinerade morötter ska jag prova. Bra med nya tillbehör till de grillade skivorna och färskpotatisen. Brukar försöka variera tzatzikin med rivna morötter eller finklippta örtkryddor istället för gurka.
  Kerstin

  SvaraRadera
 9. Även en värmeälskare som jag önskar nu att det kan åskdundra o regna någon dag. Behöver rensa bort svettkladdet på huden o den tunga skallen.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!