tisdag 6 juli 2010

Saker att göra när Blogger har tuppjuck

DET FINNS ALLTID annat att syssla och pyssla med när blogg­värl­den går i baklås. Man kan till exempel ...


... vattna sina odlingar.... äta en Corn Flakes- & jordgubbarlunch under parasollet på terrassen och samtidigt läsa lokaltidningen.... ägna sig åt gravt eftersatt kontorsarbete. Ute är det ändå för soligt och varmt. Notera den dubbla uppsättningen glasögon.
Hög tantfaktor!


Och så kan man förstås, i brist på bättre, skriva fullständigt me­nings­lö­sa blogginlägg som det här och leka lite med Photoshop ;o)

Sååå ... hur fördriver ni övriga tiden?

15 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder av dig! Ovanligt med svartvitt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Fördriver tiden med att oja mej över en värkande rygg p g a att jag tryckt tyg och hängt över symaskinen mest hela dagen. Och med hängt så menar jag just hängt. Jag borde skaffa mej magmuskler så kanske jag skulle få lite hållning. Nån som vet var man köper såna?:-)
  För övrigt tycker jag dina foton är skitfina!!

  SvaraRadera
 3. Har sysslat med barnbarnspassning.
  Fullt upp.

  SvaraRadera
 4. Äter...hahaha...idag var vi till Öster Malma jaktvårdcenter utanför Nyköping där det är en Jaktvårdsskola med matsal och deras lunchbuffé är kalas med mycket vilt på menyn...annars när det är varmt så finns inte mer å göra än o läsa, slappa och hålla sig inne i skuggan och fläkten!
  ;-) :-) ...typ!
  Katterna softar de med...lägger sig på det svala vardagsrumsgolvet och bara flyter ut liksom! :-)
  Fast på förmiddan är det ju lite svalare och då kan man ju jaga lite fåglar o fota...på kvällarna softar vi...igen...semestertider som det är...fast jag harju "semester" alltid men när frugan har sem så har jag det också liksom typ... :-)

  Steffe

  SvaraRadera
 5. Ja, personligen gav jag upp när det aldrig verkade reda upp sig med Blogger och kommenterandet. Hojade istället iväg till en väninna med sommarboende en halvmil utanför stan och ägnade kvällen åt djupsinnigt tjejprat (japp, sånt existerar!) och ett gott vin. På väg hem svalde jag väl cirka ett halvkilo knott, så någon kvällsmacka lär inte behövas ;o)

  SvaraRadera
 6. Tjenixen... låt mig se... det går åt en hel del tid att leta efter försvunna glasögon måste vara döpraktiskt att ha 2 par på sig ;-)

  Nog finns det väl en del annat man kan göra... men det är frågan om man har lust...

  SvaraRadera
 7. O ja, det finns massor man kan hitta på istället! Men precis som du säger handlar det om lust. Lusten att dammsuga, tvätta fönster, renovera sådana eller skura bilen var idag typ noll, eller rentav lite mindre än så. Idag igen, borde jag kanske tillägga ;o)

  SvaraRadera
 8. Åh, jag vill ha photoshop! Vill också mixtra med bilder. Försöka hitta nåt hos mig som kan påminna om konstnärlighet.

  Ja, var ÄR det med Blogger idag?! Kommentarfunktionen bråkar.

  SvaraRadera
 9. Tantfaktor, haha! Det är jättehärligt att vara tant. Fast du har nog en bit kvar. I går åt vi dina marinerade morötter. Gubben hälsar att det var inte så tokigt trots att det hör till den gröna sidan.
  Kerstin

  SvaraRadera
 10. En fullskalig version av Photoshop är kanske en lite dyr investering (priset ligger på drygt 2.000 euro ...) innan man vet om man har glädje av programmet. Jag har förstås programmet i och med mitt jobb, men av en vid det här laget mycket föråldrad version.

  Men det finns enklare lösningar! T.ex. Photoshop Elements, som du kan ladda ner en kostnadsfri testversion av om du går till den HÄR sidan. Och så finns det garanterat andra typer av bildredigerare som man kan ladda ner gratis.

  SvaraRadera
 11. Kerstin:
  Jodå, nog är jag i "tantåldern" allaredan - och har absolut ingenting emot det :o) Jag har aldrig varit en sån som pillar mycket med mitt utseende, men som yngre hade jag svårt att få mina väninnor att förstå att det inte var så viktigt. Nu däremot, med ena foten på andra sidan femtioårsgärdesgården, är det helt legitimt att framleva sina dagar i den kostym man fick vid födseln. Skönt!

  Skoj att maken uppskattade morötterna :oD Vad tyckte du själv..? Det fina i kråksången med det här sättet att tillreda morötter är att de håller länge i kylskåp tack vare vinägern och sockret. Dessutom blir de bara godare ju längre de får stå och dra i marinaden!

  SvaraRadera
 12. Oj, så häftiga foton!
  Skitsnyggt!!

  Och du....INGA blogginlägg är meningslösa!! Speciellt inte när dom är både roliga och med så fina foto...(:

  Kram från ett lite molnigt, blåsigt och morgonsömnigt campingställe i Halland....

  SvaraRadera
 13. Jodå, det är kul att "laja lite" med Photoshop. Det blir rätt häftigt att kombinera svartvitt och färg på det här viset, fast jag kunde ju ha valt lite vackrare motiv ;o)

  Hur i vida världen kan ni ha moln och blåst där nere? Här tycks solen ha slagit ner bopålarna för resten av sommaren och det får mer än gärna komma oceaner med regn. Snart. Gärna igår.

  SvaraRadera
 14. Nån kväll för x-antal dagar sedan (har ingen koll på dagarna längre..) så muppade Blogger. Trodde det hade fixat sej redan för jag har helt enkelt knappt alls hunnit med dator de senaste dagarna. Inte nog med att Micke blev sjuk så är vi inne på målrakan med renoveringen nu. MASSOR med småsaker som ska fixas ännu. Så nog får jag tiden att gå allt!

  SvaraRadera
 15. Ja, i ditt fall, såsom varande husrenoverare av rang, är det faktiskt lite onödigt att undra vad du gör ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!