tisdag 18 januari 2011

En blommig påse igen!

SNART ÄR DET vår. Väl? Nåja, hur som haver så har jag åstadkommit en till påsväska i en lite vårligare färgskala. Den dominerande färgen är naturlinne och dekoren två nyanser av rosa, naturvit, silvergrå, två milda blå toner och en ljust blågrön. Snodden som ska stänga väskan och fun­gera som bärrem återstår att göra.

Höjden är c. 21 cm och diametern c. 13 cm.

Den förra påsväskan jag gjorde kan du se HÄR.
13 kommentarer:

 1. Guuud så fin denna var!
  Älskar dom färgerna....(:

  Får nog bestämt kika in i din shop och kolla om den ligger där till salu....Hehe!

  Återkommer....

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 2. Det var den sötaste av alla, de färgerna tilltalade mig. Vilket nummer har du på stickorna, använder du rundsticka, jisses vad frågvis jag är, men det är kul att veta.
  Herregud vad tiden springer iväg, har varit på språng halva förmiddagen men kommer inte till skott, men nu blir det promenad.
  Ha det gott
  Monkan

  SvaraRadera
 3. Jenny:
  Haha! Nä, den finns inte på Etsy ännu, först måste jag få till stånd snodden och ta nya bilder. Men den kommer ;o)

  Monkan:
  Virknål och rundsticka 3,5 mm är det jag använt. Den här färgkombinationen blev väldigt ljuv, lite shabby chic nästan, och tilltalar även mig. Konstigt nog, för jag är verkligen inte särskilt romantisk varken i min framtoning eller i min klädstil.

  SvaraRadera
 4. Ja, dom blir bara sötare och sötare! Kan du inte intressera någon hemslöjdsaffär att sälja dem, du kan ju inte behöva alla själv?
  En idé, bara...
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Det mesta jag tillverkar lägger jag upp till försäljning i min butik på hantverksportalen Etsy: http://stjarnkraft.etsy.com/. Där är provisionen jag måste jag "ge bort" bara 3,5 % jämfört med 35 % (!) i en vanlig butik här i stan, så då förstår du kanske varför jag inte säljer lokalt ;o)

  Ha det bra själv i halkan!

  SvaraRadera
 6. Hej

  Vad du står i och gör saker....lika nitisk som MOR MIN...hehe

  SvaraRadera
 7. Haha! En medfödd defekt i mitt fall; myror i brallan, typ.

  SvaraRadera
 8. Jättefin. Blir lite nyfiken på hur/var du säljer?

  SvaraRadera
 9. Jättestor, amerikansk hantverksportal som heter Etsy. Min butik heter Stjärnkraft och finns på adressen: http://stjarnkraft.etsy.com/

  SvaraRadera
 10. Ännu ett fint alster.
  Priserna på Etsy står angivet i dollar har jag sett. Hur funkar det om man vill köpa något?

  SvaraRadera
 11. Jodu, jag är riktigt på G just nu :o) Kul att du gillar den!

  Jag har valt att ha mina prisuppgifter i dollar eftersom majoriteten presumtiva köpare är från Amerrikatt. Dessutom är det relativt nytt på sajten att kunna visa priserna i annat än amerikanska pengar. Jag har varit reggad medlem sedan 2008 och den finessen dök upp först under hösten 2010.

  För att kunna shoppa på Etsy krävs det att man registrerar sig, vilket är en enkel procedur. Enklaste sättet att betala för sina köp är via kreditkort, men det går ofta att via Conversation-funktionen komma överens med säljaren om en annan typ av betalning. Jag har t.ex. haft enstaka köpare från Finland, som självfallet har fått betala via en helt reguljär bankgirering om de föredragit det.

  SvaraRadera
 12. Kan vi få låna en myra? Bara en enda stackare skulle göra stor skillnad här tror vi.
  Hälsningar från
  Rutorna till filten
  Västen som saknar ett framstycke
  Påskduken med halv kyckling
  Tillklippta gardinerna

  SvaraRadera
 13. Hahaha! Du är för kul, du :o) Jag tror faktiskt inte du skulle vilja ha mina "myror" ens om du fick dem gratis. Den här ständiga, nervösa energin tar på en gammal och trött. Det går inte en dag utan att jag önskar att jag besatt förmågan att "spotta i taket", coola ner, ta det piano eller vad man nu vill kalla det. Om oförmågan beror på en medfödd defekt eller att min sköldkörtelmedicinering aldrig blir rättjusterad låter jag vara osagt. Var GLAD för att du inte känner tvånget att göra så mycket alla dagar, Kerstin!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!