torsdag 2 juni 2011

Jag är tacksam för ...

DET FINNS MÅNGA, enkla saker att vara tacksam för. Därför drog jag den 1 juni igång en 29 dagar lång ”aftonbön”, genom hela alfabetet från A till Ö. Varje kväll ska jag reflektera över något, stort eller smått, som jag har anledning att vara tacksam över.

Hoppa gärna på tåget om du vill och vet med dig att du har saker, fö­re­teelser eller personer i ditt liv som kanske inte fått den tack­sam­het de förtjänar. Det står dig fritt att kopiera bokstavsbilderna och an­vän­da dem på din egen blogg :o)

... min Black & Decker borrmaskin/skruvdragare, som jag fick i present för fem år sedan. Nu är batteriernas laddningsförmåga på upphällningen, men oj, så mycket jag åstadkommit tack vare den!

 

3 kommentarer:

 1. Bra beslut!
  Kram, monica

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé! Den tänker jag anamma. Fast jag ligger lite efter så jag får väl köra ABC i morgon. Man behöver faktiskt påminna sig själv ibland att man har en hel del att vara tacksam för.
  Kram på're du kloka kvinna!

  SvaraRadera
 3. Oj, oj! Här kommer inläggen lika snabbt som vinrankan slänger ut nya skott i mitt växthus. B! Vågar väl inte säga annat än att det är min gubbe vars namn börjar på B. Fast bageriet ligger bra till också.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!