fredag 3 juni 2011

Jag är tacksam för ...

DET FINNS MÅNGA, enkla saker att vara tacksam för. Därför drog jag den 1 juni igång en 29 dagar lång ”aftonbön”, genom hela alfabetet från A till Ö. Varje kväll ska jag reflektera över något, stort eller smått, som jag har anledning att vara tacksam över.

Hoppa gärna på tåget om du vill och vet med dig att du har saker, fö­re­teelser eller personer i ditt liv som kanske inte fått den tack­sam­het de förtjänar. Det står dig fritt att kopiera bokstavsbilderna och an­vän­da dem på din egen blogg :o)

... Cancerfonden i Sverige.
Med hjälp av all forskning de finansierar är det många som idag drabbas av cancer som besegrar sin sjukdom.

 

5 kommentarer:

 1. Jag är tacksam för att jag får läsa så mycket klokt här hos dig!

  SvaraRadera
 2. PS: Och även mycket klokt i dina kommentarer hos mig ...

  SvaraRadera
 3. Nu ligger jag efter med både det ena och det andra. Jag har hunnit läsa men inte reflektera och kommentera dina inlägg.
  Kloka tacksamhetslistningar du har gjort så här långt.
  Natti natt!

  SvaraRadera
 4. JA man bör leva som man lär. Jag är ytterst förvånad över att alla former av motortävlingar fortfarande är tillåtna, trots alla utsläpp. C ja! Tänkte säga Camembert men väljer cancervården istället. När jag själv förberedde mig på att dö vackert och köpte en superdyr morgonrock och tjusigt nagellack, så blev jag till min förvåning botad. Så gick det med den sorgliga men vackra hädanfärden. Och den botade procenten av alla patienter växer vecka för vecka. Tack för det!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Har friskförklarat mig själv efter att ha gått igenom ett år med bröstcancer och allt vad det innebär. Cancerfonden gör ett otroligt bra arbete och jag har varit med i två forskningsprojekt som de har bekostat. Lyckligtvis är det fler och fler av oss som får en framtid efter att fått diagnosen Cancer.

  Härligt att sommaren äntligen har kommit!

  kram Annika

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!