onsdag 15 juni 2011

Jag är tacksam för ...

DET FINNS MÅNGA, enkla saker att vara tacksam för. Därför drog jag den 1 juni igång en 29 dagar lång ”aftonbön”, genom hela alfabetet från A till Ö. Varje kväll ska jag reflektera över något, stort eller smått, som jag har anledning att vara tacksam över.

Hoppa gärna på tåget om du vill och vet med dig att du har saker, fö­re­teelser eller personer i ditt liv som kanske inte fått den tack­sam­het de förtjänar. Det står dig fritt att kopiera bokstavsbilderna och an­vän­da dem på din egen blogg :o)


... min ork.

Som en Duracellkanin på speed bara går och går och går jag. I och för sig sedan länge på reserven, men dock. Förr eller senare lär jag garanterat spräcka topplocket och totalhaverera motorn, men tja, den dagen den sorgen.

4 kommentarer:

 1. Din ork är otrolig och kommer att räcka länge, länge än!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Det var väl det jag misstänkte.

  SvaraRadera
 3. Monica:
  För en gångs skull ber jag om att få anmäla avvikande åsikt. När jag väl tömt reservaggregatet också finns det ingen återvändo. Och på reserven har jag redan gått i mer än fem år :o/

  Cici:
  Eh ... Vilket då..? Att jag är en batteridriven kanin sorgfälligt maskerad till människa, eller? ;o)

  SvaraRadera
 4. Nja, kanske inte just så, utan mera att du jobbar som en tok då du kanske skulle ta det lite lugnare emellanåt. Äsch, jag är bara avundsjuk på att du är så duktig!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!