torsdag 26 april 2012

Bloggfrämmande

IMORSE HADE JAG blixtbesök av Annacarin.

Annacarin har höns. Många höns.
Nu har Annacarin farit.

Men Lilla A och jag har ägg. Många ägg. Och jag har ont i magen av att under några tidiga morgontimmar ha skrattat mer än på flera år :o)

***

Vill du träffa en varm, humoristisk och helt underbar människa ska du absolut passa på att besöka Annacarins ställe i Västrahult utanför Kal­mar den 9 juni! Då ordnar hon aktivitetsdag på går’n med massor att smaka, prova och begapa.

Närmare information hittar du HÄR.

6 kommentarer:

 1. Vilken tur du har,ägg är ju så nyttigt att äta å mättar bra,jag äter 2 varje morgon,äggröra.Dom håller sig hur länge som helst.Här i huset ska det visst skaffas några höns.Jag har sagt högst 5.Vi får se hur många det då blir.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon är för rar denna Annacarin. Och, som hon säger själv, lite corny För håll med om att det är lite speciellt att släpa med sig en hel hink med ägg ända från Kalmarskogarna till Åland :o)

   Vad kul att ni ska skaffa höns! Det blir ju perfekt för dig som LCHF:ar att få tillgång till egna ägg!! Vad ska ni ha för sort(er)?

   Radera
 2. Vilken trevlig bloggkompis!
  Ägg, som är så gott och användbart!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig är bara förnamnet, och det säger jag inte bara pga ägg och annat som landat på Åland! Annacarin är nog utan tvekan en av de raraste - och roligaste - personer jag stött på under senare år.

   Radera
 3. Jag blir ju rent generad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vafalls?! Vad liknar nu det? Lite sanningar ska väl ett rekorderligt fruntimmer som du ändå tåla..?

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!