söndag 15 april 2012

Igår var det vinter

IDAG HAR DET varit vår. Omväxling förnöjer.


Men ikväll rullade en råkall, ogenomtränglig tjocka in över Mariehamn, så vi får väl se vilken joker vädergudarna drar ur rockärmen imorgon. Inatt får i alla fall värmefläkten gå i Glaspalatset, det är då ett som är säkert!

Nu blir det soffan och veckans dos av ”The Big C”. Om jag lyckas hålla mig vaken. Go’kväll på er!

5 kommentarer:

 1. Ja, nog har man fått lära sig att acceptera omväxlande väder alltid! Fast det får nog vara nog nu med det kalla "omväxlande"...jag vill ha lite värme!!

  SvaraRadera
 2. Fina, vårliga bilder!
  Och sen - aprilväder...
  Här har det, peppar, peppar, varit riktigt fint några dagar nu och det spirar grönt överallt!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Ja vi fick då en hel del snö natten mot lördag,men det är ju bara April ännu.Idag har vi en strålande solig dag.Såg tussilago i rondellen vid E4an.Det går ju mot våren i alla fall.Kramar

  SvaraRadera
 4. Som du ser av stickmammans kommentar har vi också lite av varannandagsväder här. Med MYCKET snö kvar. Trots det har jag hittat den första krokusknoppen i den av mina rabatter som är snöfri.

  SvaraRadera
 5. Susie:
  Värme..? Jotack, det vill jag också ha! Jag fryser som en anorektisk, kinesisk nakenhund så fort temperaturen är lägre än +10. Särskilt om den låga temperaturen kombineras med fuktig, kall luft, som så ofta här ute i pölen :o/

  Monica:
  Nog är våren på kommande, det är den. Men attans ändå, vad det går tröögt i år. Nattemperaturen är inte mer än noll och på dagarna orkar kvicksilvret inte upp många grader.

  Stickmamman:
  Ja, snö i april är väl knappast någon ovanlighet på dina breddgrader. Och visst, nog händer det ju att vi får snö vi också; det är inte helt ovanligt att det snöar runt 1:a maj t.ex. Men JAG VILL INTE HA MERA VINTER NU!!

  Cici:
  "En krokus ger ingen vår", skulle väl pessimisten säga. Men jag säger: "Det låter löftesrikt!" :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!