fredag 20 april 2012

What the f...?!

”Din webbläsare stöds inte längre av Blogger. Vissa delar av Blogger kommer inte att fungera och det kan uppstå problem.
Prova Google Chrome om du har problem.”

Just så ja! Det verkar som mitt bloggande på den här adressen har kommit till ändstationen, för jag har ingen som helst lust att byta webbläsare till Google Chrome.

Jag har tänkt tanken förut men inte kommit till skott, men nu verkar det vara hög tid att titta närmare på t.ex. Wordpress.

Är det nån som hänger med om jag flyttar på mig..?

10 kommentarer:

 1. Det är klart man hänger med!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Nu håller dom på och ändrar om igen, men något meddelande om google crome har jag inte fått. Risken är väl att det ändras om lite då och då även på andra ställen, men om du flyttar så är det klart att jag hänger med.

  SvaraRadera
 3. Hej

  Får gamla gubben Skånegrabben också hänga med???

  SvaraRadera
 4. Alla här ovanför:
  Jag har tagit mig en funderare på saken och börjar tvivla starkt på att deras "hot" om att webbläsaren (i mitt fall Internet Explorer) inte skulle stödas längre är rent nys. Antagligen är det bara ett sätt att lura folk att byta till deras egen webbläsare Google Chrome, som jag f.ö. har provat och inte gillade alls.

  För handen på hjärtat, låter det sannolikt att de skulle utestänga bloggare som använder IE, som de facto fortfarande är den mest använda webbläsaren av alla?? Kollar jag t.ex. statistiken för mina bloggbesökare är det, sett över ett år, c. 50 % som surfar med IE. På andra plats kommer Firefox.

  Så vi får se ... Hittar jag inga allvarligare brister i "nya" Blogger blir jag kvar här en stund till - och ni slipper packa flyttlådorna ;o)

  (Värre är det med laptoppen! Fläkten låter värre och värre för var dag som går, så nu packar den ihop vilken minut som helst :o/ )

  SvaraRadera
 5. Jag kör Google Chrome enbart nu...funkar skitbra...är så jävla trött på IE:s alla uppdateringar hela tiden...har inte varit en enda sen jag började md GC för ett par månader sen och så funkar det ju i blogger med GC också...och inte kommer jag in direkt på min bank heller med IE...måste logga in två ggr innan jag kommer in...första gången "klickar" det andra så kommer jagin men i GC kommer jag in direkt!
  Kör med tre webbläsare nu Firefox också...men GC är det jag använder mest...så testa du och efter ett tag är du fast.

  Steffe

  SvaraRadera
 6. Kan meddela att WP har också strul emellanåt har jag fått nys om via WP användare...bara så du vet...

  Steffe

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentar och referens, Steffe! Efter det här laddade jag faktiskt hem Chrome (igen, har haft förut) och se på fan, det går ju som tåget!! Framför allt gick hastigheten upp REJÄLT. IE har varit segt som bara den under det senaste halvåret, men jag har trott att det beror på min lastgamla laptop - eller bredbandsleverantören.

  Så TACK, än en gång. Hade inte du lagt din kommentar hade jag sannolikt envist hållit fast vid IE :o)

  Fast förhandsgranskningen av mina egna svarskommentarer funkar fortfarande inte :o/ Texten bryts inte så den ryms i dialogrutan, så jag kan inte se vad som skrivits. Hrmfp!

  SvaraRadera
 8. Ja, det är bara att erkänna, jag fattar inte ett enda dugg. Annacarin

  SvaraRadera
 9. Inget att skämmas över! Är ett av mina mer naturliga tillstånd nuförtiden.

  SvaraRadera
 10. Var du än finns så hänger jag med. Kanske inte den flitigaste kommenteraren du har men jag läser allt och du ligger på min favvolista. mvh Annie

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!