torsdag 8 april 2010

Lycka GÅR att köpa för pengar!

VÅREN LÅTER VÄNTA på sig och trädgården ser ut som något hämtat ur en deprimerande dokumentär om det forna Sovjet. T.v. är det bara mossan i gräsmattan som uppvisar någon form av liv.


Som tur är kan man ibland faktiskt köpa sig lite lycka för pengar! Skrot samma att påskledigheten är över, för de här minipåskliljorna kan planteras ut i trädgården sedan. Yihaaa, vad lite blommor kan göra en glad när livet känns grått! :oD

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för kålreceptet.

  Jag älskar vitkål och brukar göra en som kallas Tyrolersallad (vitkål, rivet äpple, rivna inlagda rödbetor, vitpeppar, socker (honung), lite salt och aningens gräddfil för att binda ihop det.

  Nu ska jag pröva din variant, det är så kul med något annat ibland.

  Och jag, vilka söta påskliljor! Är det en speciell sort eller ett ovanligt fint foto på Tête à Tête?

  Hursomhaver, man blir glad av blommor. Och du, det där med mossa i gräsmattan, det är väl toppen, man behöver inte klippa gräs, man går mjukt i den på sommaren och det är grönt redan nu! Perfect!

  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig blogg jag har hamnat i. Det var den mest målande beskrivning på en tråkig trädgård du hade - kul.
  Vitkålreceptet skall jag pröva, ser läckert ut.
  Jag skall läsa lite mera om dej senare ikväll. ville tala om att jag besökt dej.
  På återseende.
  Viola

  SvaraRadera
 3. Visst blir man glad av blommor!
  Och det är väl tur att man kan köpa lite lycka nån gång ibland ;-)!

  SvaraRadera
 4. Blommor i alla färger och former gör väl alla glada. Så det tycker jag man kan unna sig litet då och då.
  Vi har jättemånga påsklijor både stora och små, jag passar på och köper dem billigt när de är på sluttampen,gräver ner och gläds i många år. Det bästa är att man ser var man kan gräva ner dem, vilket är svårare på hösten.

  SvaraRadera
 5. Agneta:
  Helt vanliga Tête à Tête från livsmedelshallen för 1 euro krukan. Mina riktiga, de i jorden, har inte visat sig alls ännu :o( Därav trösteköpet.

  Viola
  Å, ett nytt "fejs"! Så trevligt :oD Kika runt du i lugn och ro och återkom gärna om andan faller på. Du är alltid välkommen!

  Uffematten:
  ... sa torsken på Malmskillnadsgatan, eller hur det nu var *flinar* Nej, skämt åsido, att unna sig lite blomsterfägring är rena, rama terapin. Nej, det är BÄTTRE än terapi! :oD

  Monkan:
  Skönt att höra att fler gör som jag; snikar när det realiseras, menar jag. Man kan annars göra riktiga fynd i handelsträdgårdarna på hösten, bara man hållit lite koll på vad som är vad innan blomningen är förbi. Det tipset fick jag av väninnan S, som har klart mer utvecklade trädgårdstalanger än jag.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!