måndag 14 mars 2011

Vankelmodig väntan

ALLDELES I BÖRJAN av året kontaktade jag en litterär agentur i Stockholm och skickade dem romanen om Solveig via mejl. Vecka har lagts till vecka utan att jag hört något från dem. Herr Resignation och Fru Frustration flyttade in för ett tag sedan och jag har på sistone hört dem viska om att Fröken Missmod också är på väg.

Men nu kom det, svaret! Och vad säger ni? Lite positivt låter det väl i alla fall..?

Klicka på brevet så blir det större.

6 kommentarer:

 1. God morgon!
  Ja, Japan är verkligen i våra tankar och det tycks bara bli värre och värre hela tiden.Nu pratar de till och med om någon vulkan som aktiverats.
  Många förlag har fått ångra sig i långeliga tider sedan de refuserat någon som sedan lyckats på annat håll.
  Landborgen på Öland är "ryggen" som följer mitten av ön nästan ända från norr till söder.Speciellt mot fastlandet kan den vara ganska brant på sina ställen ner mot Kalmar sund.Så man kan bo uppe på landborgen eller nere vid stränderna kan man väl uttrycka det hela. Högsta punkten på Öland är 64 m ö h så det är inga svindlande höjder.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Mota de där besökarna på porten....
  Jag tycker att du ska vara glad både över ditt kunnande och svaret!

  SvaraRadera
 3. Det där tycker jag låter MYCKET bra. Hon kan nog ha rätt i att boken i första hand ha sin marknad i Sverige, men jag skulle vilja lägga till: och Norden. Men ingenting säger att inte engelsmän och tyskar, förlåt, engelskor och tyskor skulle gilla den också.

  Nu tar jag nya grepp om tummarna!

  SvaraRadera
 4. Ja visst var det possitivt.
  Det blir fler possitiva svar.

  SvaraRadera
 5. Kerstin:
  Tack för ditt klargörande om "landborgen"! Nu får jag en helt annan inre bild av hur landskapet i berättelsen ser ut. Boken är ruggigt bra. Den killen, Johan Theorin, han kan skriva han!

  ingersord:
  Jag ligger i hårdträning för att lära mig gilla de små, positiva tecknen runtom mig ;o)

  Cici:
  Japp, jag instämmer helt och fullt med henne. Känns lite fånigt att jag inte begrep från början att deras nisch är försäljning av manuskript till utländska förläggare *rodnar*

  Tackar ödmjukast för fortsatt tumhållning!

  Stickmamman:
  En lever på hoppet, det gör en ;o)

  SvaraRadera
 6. Grattis, jag tycker att det var en mycket hoppingivande recension!
  Men du har väl skickat det till fler förlag redan, så nu är det bara att vänta... Jag fortsätter att hålla tummarna, det är så roligt att liksom "ha varit med från början"!
  Good luck!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!