lördag 23 juni 2012

It bloody well isn’t raining men
... but shit the same

 


Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder. Jag har upp­täckt att mammas gamla regnrock inte längre är vattentät. Men strunt samma! Det är sommar, det är varmt fast det regnar och det var en sköööööön promenad :o)

18 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild! Jag blir så glad av att se den/dej! Tror min mamma också har en liknande (urgammal) regnrock. Fast om hon använder den fortfarande vete mårran!

  H.Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här regnrocken är ungefär lika slut som kärringen som bär den ;o) Den är av någonsorts väldigt mjuk plast, som mer eller mindre lösts upp av att ha förvarats aningen för varmt i åratal. Efter avklarad promenad hamnade den i sophinken. Dags att tråla Emmaus efter en ersättare!

   Radera
 2. Vadå, det gör väl inget om det regnar in - det är ju bara vatten!

  SvaraRadera
 3. Så jättesöt du ser ut! Man blir ju glad av att se dig!
  Kramar från mig!
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ju trevligt som omväxling :o) Kanske borde jag ut och skutta med paraply i regnet lite oftare?

   Radera
 4. Blev så glad när jag läste att jag inspirerat dig till att ta klivet över till privat sjukvård! Hoppas nu bara att det funkar lika bra för dig som för mig. Jag blev faktiskt behandlad som om jag låg på ett första klassens hotell och dessutom så var ALL personal otroligt vänliga och personliga. Dom kom in på rummet och satt på sängkanten i timmar och pratade trädgård och hund med mig. Helt otroligt!
  Likadant när dom frågade mig innan NÄR EXAKT jag ville bli opererad!? Vadå, det får man väl inte välja...men så var det faktiskt. Så hitintills är jag extremt nöjd - men "lite" ska man väl få för pengarna (108.000:-)!! *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skillnaden är att jag inte har tillgång till något i klass med Sophiahemmet här ute i skären och t.v. håller jag mig i skären. Men jag hoppas innerligen att redan det att jag får träffa en privatläkare kommer att innebära en avsevärd förändring i attityd och bemötande. Samtidigt tycker jag att det är för bedrövligt att vi har ett samhälle som med full fart är på väg mot det amerikanska systemet, där den som har stålar får god vård medan den som inte har det får hålla till godo med halvmesyrer, om ens det.

   Radera
 5. Hej Nina. Vilken härlig bild på "tjejen i rött", du ser ut som en nyutslagen ros.
  Idag har det regnat hela långa dagen här, inte bättre lär det bli imorgon.
  Jag har passat på att rensa och städa mitt arbetsrum, jätteskönt.
  Ha en skön kväll
  Monkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Nyutslagen ros"..? Nädu, det är oskärpan i bilden som skapar en synvilla. Men gotta dig åt bilden, för guds skull! Detta lär vara första och enda gången jag blivit förevigad iförd keps! ;o)

   Regnade gjorde det hela långa midsommardagen, men idag har det varit hur fint som helst. Kanske inte världsvarmt, men uppehållsväder och helt okej. Inför morgondagen ser det dock värre ut, med regn, regn, regn och inte mer än 13 grader. Sicken sommar i år, va?

   Radera
 6. Wow, vilken utvikningsbrud!
  Vadå om det läcker lite. Du får väl sätta på några laglappar av silvertejp på insidan, så håller det nog tätt.
  Ser man någonting sånt här en regnig dag måste man bara bli glad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, sörru! Nästan i klass med en Playboybunny ;o)

   Silvertejp lagar mycket, men den här gången går t.o.m. detta universalmedel bet. Plasten var helt slut och det var små hål precis överallt, så det blev sophinken efter avklarad promenad.

   Radera
 7. Det fotot blir man glad av! Borde vara förstasidesbild på alla "Ålandsreklamtidningar". Just singing in the rain:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Och det där med singing vet jag inte om skulle vara så lyckat. Inte med min "sångröst" i alla fall ;o)

   Radera
 8. Jag tror att det bara regnar män i filmer, jag......men det är klart i röd regnrock så.....
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. En läckande, röd regnrock lär inte vara till någon större hjälp :o/

   Radera
 9. Jag hade en röd och glad regnkappa en gång men den är försvunnen (och lika bra är det för den var nog i stl 34). Nu önskar jag mig en stor cape där man kan få plats med både det ena och det andra under, t ex kameror och valkar.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, den skulle ha passat åt mig! Synd att den är gone. Fast jag håller med dig. En cape skulle vara mycket mer praktiskt när man gärna vill släpa kamera med sig även när det regnar. Valkar har jag lite dåligt med än så länge, men visst märks det på midjemåttet att man inte är 25 längre.

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!