tisdag 3 maj 2011

Sten efter sten efter sten efter ...

81 STYCKEN BETONGPLATTOR av formatet 35x35 cm väger en del. Strax under 1 ton för att vara mer precis. Vi var tvungna att köra hem dem i två omgångar, annars hade släpvagnen fått platta däck och det skulle inte exet ha gillat.


Mellan lyften tog jag en sväng till grönsakslandet, för jag hade i ögonvrån sett något mörkrosa lysa som en prick mitt i allt det brun­svarta. Ha! En backsippa! Tänk, jag hade totaalt glömt bort att jag köpte såna på höstrean och lät dem mellanlanda hos persilja, jo­han­nesört och mynta.


Så mycket gladare man förresten blir över ett nej om den som leve­rerar det tar sig liite tid och utvecklar det till mer än ett par rader!

(Klicka på mejlet så blir det läsligt.)


Kanske får jag lov att fila lite till på tanten, men min tidigare natt­svar­ta misströstan vändes i alla fall i ett slag till en liten gnista hopp.

5 kommentarer:

 1. Ja jösses, tänk om däcken plattats av plattkörningen ...
  Det var ju ett trevligt mejl du fick från den förläggaren. Trots att det var negativt besked. Där hade man helt klart läst hela historien i alla fall. Putsa en aning å "kill your Darlings" som det så tjusigt heter så ska du se att det går vägen!

  SvaraRadera
 2. stickmamman3 maj 2011 19:18

  Plattats av plattkörningen,kul.
  Ett possitivt nej i alla fall.
  Gör fler försök.

  SvaraRadera
 3. Så tyst det blev här ... det har väl inte blivit platt fall? ;D
  Näää, jag förstår om du är trötter efter allt bärande. Jag blir trött bara av tanken ju ...

  SvaraRadera
 4. Det går framåt med växthuset i alla fall!
  Ett mycket positivt negativt besked från förläggaren! Grattis!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Anki:
  Nja, nu var ju det här ingen förläggare utan en litterär agentur. Men skit samma! Det känns nästan bättre att det är ord som inte sagts av ett förlag, eftersom det är agenterna som är säljarna och nosar upp manus värda en publicering. Ännu har jag dock inte lyckats hitta en agentur som ägnar sig åt den nordiska marknaden; de två jag haft kontakt med letar manus för försäljning worldwide, och till det duger inte tant Solveig. Det är jag väl medveten om.

  Stickmamman:
  Se svaret ovan!

  Anki:
  Haha! Nåjo, lite mör var jag efter plattkånkandet; släpet och av detsamma. Men "tystnaden" kommer sig av att jag igår hade besök av min 79-åriga moster från Åbo och hennes dotter. Vi, lilla A och jag, ägnade därför kvällen åt social samvaro med släkten.

  Monica:
  Svarar dig som jag svarade Stickmamman: se första kommentaren här ovan :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!