torsdag 15 april 2010

Virka, virka, virka ... luftiga blommor

NATURLIGTVIS HAR JAG inte kunnat sitta overksam efter att den sista maskan på väskan var klar. Inspirerad av mina nya japanska böcker har jag satt igång med något som jag t.v. inte vet vad det blir när det blir färdigt. En halsduk? En gardinkappa..? Eller kanske rentav något i klädväg? Ja, inte vet jag, jag bara hittade på det här mönst­ret och sen får vi se vad det blir i slutändan :o)

Det här är ett utmärkt projekt när stumparna med restgarn börjar bli överväldigande många! Det går nämligen inte åt många meter garn till varje enskild blomma.


[tags: crochet, flower, multicolor, colorful, garland, scarf]

6 kommentarer:

 1. Dagens!
  Nu har du virkat något sådant där som man absolut vill ha.....men var och till vad, men ha vill jag....typiskt habegär har uppstått.....och lust på att ta efter. Men här får ICKE några nya projekt påbörjas förräns alla gamla är avslutade. Jag har ett halvt litet rum fyllt med sånt.....
  hej då

  SvaraRadera
 2. Söta blommor! Väskan man ser en liten skymt av ser ut till att vara riktigt färgglad och fin:)
  Ha en riktigt skön helg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. I'm a sucker for virkat! Kan inte direkt virka, men funderar allvarligt på att försöka mig på en festremsa eller två. Har hittat ett intressant mönster. Jag har sagt det förr, men jag är AVUNDSJUK på alla dina talanger.

  SvaraRadera
 4. Agneta:
  Jominsann, har jag inte lyckats åstadkomma något som egentligen inte är något! (Fast jag tror att det ska få bli en uddkant på en gardinkappa till köket.) Marsch iväg nu och slutför alla dina påbörjade! ;o)

  Lena:
  Väskan i sin helhet ser du i inlägget före.

  Isabella:
  Virka är KUL! Virka är AVKOPPLANDE! Virka är ... Ja, du hör, I'm a sucker, too :o) Så hugg nu tag i nålen och börja på något!

  SvaraRadera
 5. Hehe....sitter här och läser dina äldre inlägg nu när det envisas med att regna och JAG envisas med att vägra ta tag i städningen....

  Vilka gulliga blommor!!!
  Vaddå inte vet vad man ska ha till???
  Allt MÅSTE ju inte HA betydelse?

  Ihopvirkade så tycker jag dom blir perfekta att bara hänga så rakt över en enfärgad stol/fåtölj/soffrygg!!
  Färgglada glädjespridare!
  (sämre jobb kan man ha än att vara en färgglad glädjespridare...Haha!)

  Hmmmmm....längesedan jag höll i en virknål....tittade ju på dina "mormorsränder" nyss också som du virkar dina kuddfordral i....kanske, kanske man skulle....äsch, jag trasslar nog bara till det.
  Fast tänk om jag skulle?
  Är blommorna enkla att göra?

  -Argghh!!! Tusen tankar om vad jag VILL göra och så lite tid och ork!
  Jag blir tokig!

  Fast virkning kanske är bra att lugna ner sej med??

  Jaja....nu "seglade" jag iväg igen.....F´låt!

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 6. Ha-ha! Ska du ge dig på virkning föreslår jag faktiskt mormorsränderna, dom är både lätta att göra och snabbvirkade. Blommorna är lite pilliga och till dem har jag inte publicerat något mönster. Ännu.

  Kram på're själv du, tokfia ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!