onsdag 9 juni 2010

Packat och klart

Herremingud, så skönt att äntligen vara i form igen! Ja, ni kommer kanske ihåg att jag drabbades av lite inkontinens häromsistens och att det där dumma fruntimret som är den som styr fick för sig att det regnat in? Regnat in! I motorrummet, med huven nedfälld? Jamen, hur korkad får man bli..? *himlar med halvljusen*


Nåväl, sedan igår är jag helpackad igen efter några timmar på ”sjuk­stugan”, och nu håller jag lika tätt som en jungfru med kysk­hets­bäl­te – eller nåt i den stilen. Bil-Jocke vet vad han sysslar med! Att han dessutom är glad, språksam och har juste humor slår ju inte hål i sidan det heller. Jag menar, finns det nåt värre än att hamna hos nån gammal surputte som kör upp skiftnyckeln i muttern utan så mycket som ett inledande hej?


Idag känner jag mig verkligen fit for fight igen – om det nu inte vore för att jag börjar bli lite dassig i hyn. Hm ... Undrar om jag inte ska ta och finta till mig en liten make-over också, nu när hon där som sköter växeln verkar vara på gång? Jag kan ju alltid skaka loss en liten list till eller nåt, så att hon får tummen ur *ler knipslugt med grillen*

Men nu kan jag faktiskt inte stå här och tugga på tomgång längre! Har en del att stå i. Ha en bra dag, hörni, och kör så det ryker!

Hälsningar

5 kommentarer:

 1. Skönt att komma till en skicklig doktor!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jotack, och inte blev det så där katastrofaldyrt heller. Puh! Det var tur, för just nu skulle jag inte ha pengar över för astronomiska bilverkstadsräkningar. Hoppas nu verkligen att Röda Faran inte får några andra inkontinensproblem inom den närmaste framtiden ;o)

  SvaraRadera
 3. Hahaha!! Det var en rackarns bil till att kunna kåsera roligt!!!
  Tack för kvällens skratt!

  Och TACK, TACK, TACK för paketen!!!!!
  Den kom fram i dag, och jag gillade verkligen designen på den!
  Och dom vita fjädrarna...(:

  I morgon ska den omsorgsfullt hängas upp ovanför sängen här....
  TACK än en gång super-rara Du!!

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 4. Fint att posten skött sig :o) De vita fjädrarna är faktiskt äkta svanfjädrar och inte något jag köpt från Panduro. Låt oss nu hoppas att den gör sitt jobb också, drömfångaren!

  Sov gott-kram!

  SvaraRadera
 5. Bil-Jocke; världens bästa bilfixare! Vem(/vad) som helst tror jag skulle bli som ny i nyporna på honom. ;)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!