torsdag 6 maj 2010

Som ett brev på posten

... KOM EN VIRKBESKRIVNING som snälla Anki, Ankis blandning, har haft vänligheten att dela med sig av. Tack, gulle dej! Det är fan­tas­tiskt roligt att någon gång emellanåt få något annat i brevlådan än hemska fönsterkuvert med sina ännu hemskare innehåll. För några dagar sedan damp det ner en hel låda från Agneta i Snäckskalsdalen, så nu börjar jag bli snudd på bortskämd med ”trev­lig­post” :o)

Visst är den här bloggvärlden fantastisk på så sätt, att man kan ”bli bekant” med mysiga människor man annars knappelunda hade träffat?


Det fina vykortet med betande får som syns i bildens högra hörn har Anki själv tagit.

8 kommentarer:

 1. Du ska snart få ett rolig paket till som jag har beställt igår.Om dom med liten hjärna.Kackelikack.pickelpick.

  SvaraRadera
 2. Näää, vad säger du?! Nu blir jag ju jättenyfiken ju! Jag hade faktiskt min snickarklippa, norske norrmannen Knut, över på fika idag och vi resonerade bl.a. om hönshusbygget. Tyvärr har han lite många projekt på gång den här våren/försommaren, så det lutar åt att de blivande invånarna får vänta till nästa vår. Men då du, då ska det bli pullor på går'n!

  SvaraRadera
 3. Trevliga brev är alltid välkomna, speciellt om de är handgjorda *ler*!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Vanliga brev, tyvärr sällsynta numera, är det mest härliga att få. Att få sprätta upp dom och läsa dom.....lite mer speciellt än mail.

  SvaraRadera
 5. Finns det ingen gammal lekstuga nån vill bli av med,så kan du göra ett hönshus.

  SvaraRadera
 6. Tänk att de rodde över brevet så snabbt och att din postis gjorde sitt jibb ;D

  Får du nån inspiration till filterhållare då tro? Jag tror jag ska börja pillra ihop en i helgen. Ikväll är jag så jämarns trött att jag inte ens ids klappa på garnet. Illa illa ...

  Tog en liten promenad efter maten förut. Jädrar så frusen jag blev. Rena rama polarvindarna som far runt och biter en i näsan. Mössa och vantar hade minsann behövts ... huuuu, buhuuu ... Nu vill jag ha hit lite värme!

  SvaraRadera
 7. Tigris Predikantan:
  Jominsann, gammaldags handskrivna brev är en fröjd. Eller tjusiga handgjorda kort. Vad som helst egentligen, som "doftar" mer personligt än ett laserskrivet ark.

  Skångegrabben:
  Tyvärr är det alltför sällsynt numera. Dagens ungdom skickar väl t.o.m. kärleksbrev med sms. Hur ska man kunna spara sådana i en byrålåda omknutna med rosa sidenband..? Annat var det förr!

  Stickmamman:
  Ingen dum idé men det blir nog lite väl stort för våra maximalt tre fjäderklädda damer. Det får nog bli ett "Knutbygge" vad det lider :o)

  SvaraRadera
 8. Anki:
  Tackar ödmjukast ännu en gång för att du tog dig en dust med kopiatorn och hostade upp portot! Får se om jag hinner fördjupa mig i den ädla hållarkonsten under veckoslutet, men det lutar åt att jag får tåla mig till nästa vecka. Det är lite mycket här just nu, om jag så säger. Vi måste apselut utbyta bilder sen, hörru!

  Här är det också kallt så in i bomben. Alls icke läge att packa undan vinterpälsen ännu eller dra ner termostaterna i kojan. Burrrrr!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!