måndag 3 maj 2010

Paket efter paket ...

IDAG KOM DET, garnet från Tyskland. Jippi! Som jag har väntat! Och som om inte det räckte, så hade jag ytterligare ett paket att hämta från posten. När damen i kassan överräckte detta började jag garva, för jag har aldrig – säger aldrig – fått en postförsändelse med många frimärken. I alla fall inte julfrimärken i maj ;o)


Tusen miljoner tack, Agneta i Snäckskalsdalen! Fast lite chockad är jag (i positiv bemärkelse, mind you), för du sa att du skulle skicka några, inte en hel låda.

Nu är ni allt bra nyfikna, ni övriga, eller hur? På vad som fanns i lådan, menar jag. Tja, då får ni väl klicka fram mera då, om ni verkligen vill veta ;o)

Jo, ser ni, lådan var full med ostronskal, massor med skal! Rentvättade och fina, färdiga att använda till något kreativt projekt. Call me crazy, men jag blev JÄTTEGLAD!!! :oD


Den sibiriska vitlöken, som jag i min tur lovat dela med mig av, står fortfarande på tillväxt. Men jag har noggrant antecknat din adress, Agneta, så utåt hösten kan du räkna med paket du också.


Ett par lökar från 2008 års skörd.

6 kommentarer:

 1. Så kul! Agneta bor i min grannkommun. Himla fiffigt med julfrimärken ;D

  SvaraRadera
 2. Superkul och jättesnällt! Inte för att jag vet vad jag ska fixa av ostronskalen, men något lattjo ska det allt bli bara glödlampan tänds! Ostronskal känns för en ålänning extreeemt exotiskt. Här får man knappt syn på såna ens på restaurang ;o)

  SvaraRadera
 3. Kul med paket ju! Särskilt när de har det där lilla extra :D

  Hur kommer det sig att du beställer garn från Tyskland? Grossrabatt eller? Alldeles extra prima OCH billigt? Härliga klara färger ser det ut att vara. Det ser tillåmed jag som är dimmig i blicken av trötthet nu. Tror jag somnar ovaggad ikväll ...

  See ya!

  SvaraRadera
 4. Fenomenofantastiskt kul :oD

  Jag tar mitt garn från Tyskland pga att Åland inte till hör den europeiska skatteunionen; vi är med andra ord ett taxfree-område. Det, i sin tur, betyder att jag får varan ex moms och slipper betala moms vid införseln om varuvärdet (inkl. frakt) understiger 45 euro. Och det ser jag ju alltid till att det gör ;o)

  Catania, mitt favvogarn, är ett jättefint merceriserat bomullsgarn. Stora plusset är att det finns så otroooligt många nyanser att välja på, runt fyrtio tror jag det är.

  Sov gott, vaggad eller ej! Jag kryper snart ner med Krister igen. Vi hann inte ens med ett helt kapitel igår innan jag drog ner rullgardinen.

  SvaraRadera
 5. Så bra. Då kom det fram paketet. Det blev diskussion på ICA (vår Post numera) om det var ett brev eller ett paket. Va?! Man kan ju hålla sig för skratt. Det SYNS väl hur tydligt som helst att det är ett paket. Och man känner att det väger mer än 2 kg. Då ÄR det ett paket, så jag är glad att det kom fram.
  Inväntar stordåd!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är väl så det blir när den postala verksamheten mer eller mindre inkorporerats med charkdisken?

  Jag har inte vågat räkna alla dina julfrimärken, men jag våndas över vilket porto du betalat. Kunde du inte ha nöjt dig med att skicka åtta-tio skal, människa!? ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!