onsdag 12 maj 2010

Kunde varit värre

FÖRRA GÅNGEN JAG i min Etsybutik fick en beställning på en 48-uddig, tredimensionell pappersstjärna hade jag fullständigt hjärn­släpp. Fast jag tidigare tillverkat mängder av dem stod det totalstilla och jag visste knappt hur jag skulle börja.

Den här gången gick det bättre! Lite bättre, i alla fall. Jag behövde inte konsultera beskrivningen mer än en gång, och det tycker jag att är snudd på godkänt ;o)


I likhet med den förra är den här cirka tio centimeter i diameter och beströdd med ultrafint glitter. Och så är det till min stora häpnad faktiskt samma köpare som vid förra tillfället! Det är fascinerande att någon på andra sidan Atlanten faktiskt tycker det är värt pengarna att ända bortifrån Finland köpa ett dekorationsföremål tillverkat av papper ...

8 kommentarer:

 1. Det är väl inte så konstigt! Dom är ju jättefina :D

  SvaraRadera
 2. Nåjo, det är dom väl. Men när fraktkostnaden till USA blir lika hög som priset på själva varan, då undrar man ju lite över det vettiga ;o)

  SvaraRadera
 3. Coolt på alla sätt och vis....andra sidan Atlanten och överhandsfräs, vad mer kan man önska!

  SvaraRadera
 4. Lite mindre "jeans & tröja" och mera "spets & volanger" kanske..?

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar blogg du har! Jag hittade den nyss och har inte hunnit läsa så mkt men den tilltalar mig mkt! :)
  Måste få frågan en sak. Vad använder du vanligtvis för garn till dina hexagoner? De är ljuvliga!

  SvaraRadera
 6. Hej! Fin blogg du har! Blev så glad när jag såg stjärnan. För massor av år sen bodde jag hos en gammal farbror som gjorde liknande stjärnor till mej för att hänga i julgranen. Trots att dom hängt med i snart 30 år hänger dom varje jul i granen och är så fina. Det är mitt finaste granpynt;-)

  SvaraRadera
 7. McMorrigan:
  Tack för de vackra orden; smicker går alltid hem ;o) Garnet jag använder allra, allra mest och allra, allra helst är ett merceriserat 100 % bomullsgarn. Catania heter det och är av märket Schachenmayr Nomotta. Klicka HÄR så kommer du direkt till ett inlägg som handlar just om det. Och du, välkommen tillbaka!

  Kerstin:
  Välkommen hit du också! Det är alltid roligt med nya "ansikten" :oD

  Jo, "taggbollarna" är väldigt dekorativa. De är lite pilliga att göra, men i mitt tycke är de värda besväret. De och mina andra pappersstjärnor, som jag säljer i min Etsybutik, är f.ö. orsaken till bloggens namn.

  SvaraRadera
 8. Tack snälla för den länken!
  Jag har nyss gjort en babyfilt i mormorrutor men efter att ha sett dina hexagoner så måste jag ju göra en sådan också!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!